25 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle 65 share-uri

Fiecare numar are o putere speciala care este ascunsa de simbolistica sa conectata la principiile universale. Numerele au legatura fireasca, mistica cu tot ce este in natura, ceea ce le transforma in expresii simbolice foarte puternice. Numerele au puterea de a ne influenta viata.

Numarul 7

Asemeni numarului 3, sapte simbolizeaza forte magice. Numarul sapte ne trimite cu gandul la esoterism, la magie si mister.

Numarul "sapte" activeaza imaginatia si provoaca rezultate in viata noastra, activand constiinta si responsabilitatea. Daca numarul 7 este numarul destinului tau, poti sa profiti de puterea magica a acestui numar, activandu-ti constiinta de sine.

Soarta unei persoane influentate de numarul 7 este una care descrie personalitatea unui geniu neinteles. Persoanele nascute sub energia acestui numar vor trai probabil in individualitate. Uneori, aceasta persoana este una neinteleasa si poate avea probleme de comunicare cu celalalt sex.

Totusi, foarte multe persoane apreciaza talentele si geniul sau, astfel incat multi dintre cei nascuti sub influenta numarului 7 pot sfarsi mai degraba in bratele cuiva care poate sa le ofere grija si atentie. Multe dintre persoanele influentate de numarul 7 sunt sexy prin simpla lor atitudine, foarte interesanta, desprinsa de norma.

 

Numarul 8

Simbolistica numarului 8 este conectata la ideea de succes si buna-stare. Aceasta pentru ca 8 semnifica continuitatea, repetitia, ciclul. Pentru obtinerea succesului, e nevoie de repetitie. Ganditi-va la analogia cu bulgarele de zapada.

Soarta numarului "opt" este una bine-cuvantata din punct de vedere financiar. Fie aceste persoane se nasc bogate, fie atrag in viata lor mari cantitati de bani. Cu toate acestea, odata cu norocul financiar, numarul 8 atrage si probleme sentimentale.

Persoanele influentate de 8 isi creeaza de fapt propria drama si sta tot in puterea lor de a atrage fericirea, in locul problemelor.

Numarul 9

Semnificatia spirituala a numarului "noua" ne ridica pe inalte frecvente vibrationale. 9 reprezinta atingerea obiectivelor, satisfactie si succes. Puterea spirituala a numarului noua este cea a intelectului.

Numarul noua ne provoaca sa ne descoperim toate abilitatile de a influenta lumea si a o transforma intr-un loc mai bun.

Soarta numarului 9 poate fi descrisa de roulul „vindecatorului ranit”. Omul influentat de puterea numarului 9 poate avea serioase probleme de sanatate, cu finantele si in dragoste dar in acelasi timp, tocmai prin aceste instrumente, el reuseste sa traiasca o autentica trezire spirituala care ii transforma in videcatorii altor suflete ranite.

Numarul 9 isi poate lua cu usurinta destinul in propriile maini, neacceptand sa fie martir in aceasta viata, incercand sa se focuseze pe propriile nevoi, in loc de a-i pune pe ceilalti, mereu pe primul plan.

Foto prima pagina by ArtTower /Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri