15 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle 11 share-uri

Poti castiga unul dintre cele doua city breakuri sau zeci de alte premii!

Colegii de la CashOut.ro* ti-au pregatit un concurs in care te invita sa fii propriul sef! Poti castiga unul dintre cele doua city breakuri sau zeci de alte premii!

Ce trebuie sa faci? Intra in contul tau CashOUT.ro si creeaza-ti propriul mall virtual. Pentru inceput vei putea alege 5 magazine din cele partenere site-ului CashOUT.ro, iar pe parcurs, daca acumulezi suficienti bani virtuali te poti extinde. Poti gasi aici mai multe informatii despre concurs.

Ce poti castiga?


City break-uri pentru doua persoane!

Pentru a intra in cursa pentru cele doua city breakuri trebuie sa ai cel putin 10 magazine in mall-ul tau virtual.

21 x seturi de cosmetice

Pentru a castiga unul dintre cele 21 de seturi de cosmetice trebuie doar sa te inscrii in concurs si sa adaugi 5 magazine in mall-ul tau virtual.

Vouchere de cumparaturi

Pentru a castiga vouchere de cumparaturi la magazinele partenere, trebuie doar sa adaugi in mallul tau magazinele de la care doresti sa castigi vouchere de cumparaturi: Elefant.ro, Floria.ro, Watchshop.ro sau Fashionup.ro.

Nu mai astepta! Intra in contul tau CashOut.ro, creeaza-ti propriul mall, anunta-ti prietenii si intra in cursa pentru castigarea marelui premiu sau unul din zecile de premii oferite!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri