8 Noiembrie 2012 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Iubeste-te pe tine in primul rand! Iubeste-i pe cei de langa tine! Iubeste viata! Respiratia! Aerul! Natura! Culorile! Mirosurile! Simte si apreciaza totul

Iubeste-te pe tine in primul rand! Iubeste-i pe cei de langa tine! Iubeste viata! Respiratia! Aerul! Natura! Culorile! Mirosurile! Simte si apreciaza totul!

Iubeste ceea ce faci pentru ca oamenii care fac totul din iubire radiaza o energie pozitiva! Si ceea ce emani... aceea atragi!

Fa din viata ta o viata cu sens si viata iti va da sens!

Sa oferim ceea ce avem! Sa actionam proportional cu priceperea noastra! Sa nu ne incarcam cu mai mult decat putem duce ca atunci ne prea ingreunam! Sa oferim celorlati ceea ce avem deja! Cu cat oferi mai mult, cu atat primesti mai mult!

Si nu uita ca nimeni nu lupta cu nimeni, decat cu sine insusi! Cand te vei invinge pe tine, vei invinge lumea! Cand te vei iubi pe tine, vei iubi lumea! Caci totul incepe si se termina cu tine!

Fii asemenea unui copil care crede ca e capabil de orice, are curaj si nu se teme, e plin de curiozitate si deschis sa perceapa lucruri noi, crede in propria putere si e plin de credinta, nu se gandeste la trecut sau nu isi face griji pentru viitor, se bucura de lucruri simple, apreciaza viata si o savureaza... fii un copil!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON Nu meriți oameni nepregătiți să te iubească! Alege-te întotdeauna pe tine!

Fa ceea ce iti face placere si te incarca cu energie pozitiva, respecta-te pe tine insuti si respecta-ti dorintele. Dorintele suntem noi care ne chemam persoana care vrem sa devenim pentru a ne reintregi! Prin dorinte ne cautam pe noi! Prin dorinte cautam fericirea, implinirea, bucuria! Dar toate astea sunt in noi! Deci noi ne cautam pe noi! Dorintele te duc acolo unde trebuie sa fii, ca sa fii cine esti tu cu adevarat!

Dumnezeu (Universul sau Totul, cum vrei sa-i spui) ne iubeste cand iubim. Dumnezeu e inima, e iubirea! Iar cand iubim si ne deschidem bratele... primim! Sa primim si sa imbratisam tot ce viata ne ofera! Totul!

Iubeste totul si totul te va iubi! Iubeste oamenii si ei te vor iubi! Iubeste viata si ea te va iubii. Ingrijeste-te de ea, de viata ta si ea se va ingriji de tine. Ofera si vei primi!

Totul este un circuit fara sfarsit! Si ceea ce dai, aceea vei primi... nu te astepta sa culegi altceva decat ai semanat!

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Nu te indeparta de esenta ta... in ea zace increderea si viata, in inima ta stau toata puterea si speranta. In inima ta sta viata! Asa ca iubeste-ti inima, ai grija de ea, fa ce-ti spune si ea te va ghida. Atunci cand ii acorzi atentia cuvenita, nici ea nu te va ignora si iti va oferi inzecit ceea ce i-ai oferit!

Iubeste ca sa fii iubit! Iubeste viata pentru ca viata sa te iubeasca!

Un articol de Oana Mihut


Foto homepage si interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri