8 Octombrie 2012 publicat în Lifestyle 78 share-uri

Iarta, lasa si nu mai privi totul ca pe o lupta! Priveste totul ca pe o pluta care merge lin pe un curs de apa si care nu se impotriveste ca mai rau se ineaca!

Oana Mihut, una dintre cititoarele noastre dragi, ne-a scris pe adresa redactiei, dorind sa impartaseasca cu noi si cu voi cateva din gandurile si trairile sale. Le publicam pentru ca ne-au placut si pentru ca ne dorim sa incurajam interactiunea cu voi, dragele noastre. Va asteptam oricand pe Garbo.ro pentru a invata din trairile altora, dar si pentru a le impartasi pe cele proprii.

Omul sfinteste locul!

Nu mai fugi intr-un loc sau altul, pentru ca de fapt tu fugi de tine, tu fugi de tine si de obisnuintele tale, de gandurile si tabieturile tale! Nu mai fugi... pentru ca oriunde te-ai afla, tu le porti cu tine in spinarea ta! Nu te indeparta de esenta ta crezand ca altundeva tu te poti indrepta!

Nu cauta in locuri exterioare ceea ce nu poti gasi decat in cele interioare! Si de fapt de ceea ce vrei sa fugi... de aceea mai tare te apuci! De ceea ce vrei sa scapi, mai tare te legi la cap! Asa ca nu mai fugi de gandurile tale! Nu mai fugi de amintirile tale! Nu te mai feri de dureri, de dezamagiri sau de esecuri! Nu te mai scufunda in gandurile, problemele sau resentimentele tale! Accepta-le pe toate ca fiind o parte a ta si nu mai da cu pietre in tine!

Iarta, lasa si nu mai privi totul ca pe o lupta! Priveste totul ca pe o pluta care merge lin pe un curs de apa si care nu se impotriveste ca mai rau se ineaca! Schimba toata revolta din tine pe altceva care sa tina cu tine! In primul rand, fa pace tu cu tine. Accepta-te, iubeste-te si ajuta-te pe tine! Nu iti mai reprosa! Nu te mai agita! Nu mai alerga!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Editura Publisol lansează “Patru decenii în serviciul Casei Regale a României Memorii 1898-1940”, de Eugeniu Arthur Buhman Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând

Asa ca nu mai fugi de tine si de cine esti tu cu adevarat! Priveste totul mai detasat si impacat cu trecutul tau, cu prezentul si vezi ceea ce vine. Ai incredere ca va fi totul bine! Si daca trebuie sa ma intorc… este pentru ca trecutul inca nu ma lasa, inca ceva ma apasa... sa merg inapoi in trecut... sa vad ca nu a fost totul atat de negru precum am crezut! Sa vad partea frumoasa a lucrurilor! Sa imi schimb obiceiurile vechi nefolositoare care m-au dus la o stare de inmormantare pe altele noi care sa ma indrepte spre persoana care imi doresc sa devin incat sa ma manifest pe deplin!

Asadar… daca imi voi schimba obiceiurile, tabieturile de zi cu zi, daca voi alege sa ma ingrijesc zi de zi de mine, de interiorul si exteriorul meu, de ceea ce sunt eu... sa ajung sa fiu bine eu cu mine, plina de incredere in mine... totul va fi bine! Deci, pasii marunti care ii faci zi de zi te vor indrepta acolo unde vrei sa fii, spre omul care vrei sa devii!

Editura CUANTIC a lansat Cartea Paștelui Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume 

Un articol de Oana Mihut

Foto homepage: copyright coka - Shutterstock.com

Foto interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri