3 Decembrie 2012 publicat în Lifestyle 37 share-uri

Trebuie sa facem alegeri intelepte nu doar in viata reala, ci si in mediul online. Activitatea noastra pe Facebook poate avea consecinte neplacute pentru viata noastra de zi cu zi, iar tocmai de aceea este nevoie sa fim constienti de dezavantajele pe care ni le aduce cea mai celebra retea de socializare.

4. Facebook iti influenteaza judecata/modul de gandire.

Daca ai pus o poza cu tine pe Facebook si primesti peste 20 de like-uri, inseamna ca arati bine. Daca nu se intampla asa, poti incepe sa iti pierzi increderea in frumusetea ta. Folosind Facebook constant dezvolti obiceiul de a cauta aprobare pentru fiecare actiune din viata ta. Astfel, risti sa iti pierzi abilitatea de a te cunoaste in profunzime, de a realiza care iti sunt adevaratele calitati si defecte, de a trata obiectiv lumea in care traiesti si oamenii care fac parte din viata ta.

5. Facebook iti scoate la iveala secretele.

Nimic nu este secret pe Facebook. Desi de multe ori ai impresia ca poti controla informatia care apare pe wall-ul tau, in realitate lucrurile nu stau deloc asa. Poti primi ‘tag’ intr-o poza atunci cand te astepti mai putin, oricine iti poate vedea prietenii etc. Cu alte cuvinte, increderea in confidentialitatea vietii tale personale este doar o iluzie...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Retelele de socializare precum Facebook, Google + sau Twitter au numeroase avantaje - ne ajuta sa ne conectam mai usor cu ceilalti ori sa comunicam mai rapid - insa au si dezavantaje. Ca si in viata reala, in mediul online trebuie sa facem alegeri intelepte.

Foto fr si main: By metamorworks /Shutterstock

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri