28 August 2012 publicat în Lifestyle 107 share-uri

Stiati ca fiecare avem o culoare a noastra, in functie de ziua cand ne-am nascut? E timpul sa aflati care este culoarea personalitatii voastre:

Auriu

Ai un simt etic dezvoltat. Esti o persoana vesela si sociabila, dar in dragoste iti este greu sa gasesti acea persoana potrivita sufletului tau. Daca o relatie te lasa in suferinta, cu greu reusesti sa iti revii si sa te implici in alta.

Crem

Esti o fiere competitiva si sportiva. Urasti sa fii tu cea care pierde si esti mereu plina de viata. Iti alegi cu foarte mare atentie partenerul de viata si nu te indragostesti prea usor. Odata ce ti-ai gasit persoana potrivita, relatia va fi una de lunga durata.

Gri

Daca te-ai nascut intr-o zi gri, esti o persoana foarte sincera care isi exprima cu usurinta orice simte. Esti si foarte atragatoare, dar poti fi si egoista uneori. Iti place sa fii in centrul atnetiei si urasti nedreptatea. Ai un simt al umorului dezvoltat si in iubire esti o fire optimista, de aceea relatiile tale merg foarte bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Castaniu

Principala ta calitate este inteligenta. Esti o persoana cu un dezvoltat simt logic. Iti place sa detii controlul, ceea ce uneori iti poate cauza neplaceri, fiindca nu te gandesti si la sentimentele celorlalti. In ceea ce priveste persoana iubita, esti o fire rabadatoare. Odata ce ai gasit pesroana potrivita esti foarte fidela.

Oliv

Esti o persoana calda, care uraste violenta si care crede in dreptate. Esti foarte iubita si apreciata de catre cei dragi- prieteni si familie. Esti blanda si vesela si nu te superi prea usor pe ceilalti. In cuplu esti mereu atenta si grijulie.

Turcoaz

Esti foarte interesata de look-ul tau si de asemenea si ai standarde inalte in ceea ce priveste persoana care iti potae sta alaturi. Te gandesti bine inainte sa iei o decizie si eviti cat poti de mult, eventualele greseli. Iubesti sa fii un lider si sa te impui in fata celorlalti.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Foto: AJ_Hobbs


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri