28 August 2012 publicat în Lifestyle 107 share-uri

Stiati ca fiecare avem o culoare a noastra, in functie de ziua cand ne-am nascut? E timpul sa aflati care este culoarea personalitatii voastre:

Verde

Ai o personalitate foarte sociabila, motiv pentru care iti faci cu usurinta noi prieteni. Nu esti o persoana rusinoasa si uneori poti sa ii ranesti pe ceilalti spunand cu mult curaj, cuvintele „pe fata”. Iubesti sa fii iubita si astepti cu rabdare sa fii doar cu persoana potrivita.

Visiniu

Esti o persoana activa, tipul sportiv. Oamenilor nu le este greu sa se apropie de tine si te indragostesti usor. Odata ce ai obtinut ceva pentru care te-ai zbatut mult, renunti si te indrepti catre un alt obiectiv si o alta performanta.

Transparent

Treci brusc de la o stare la alta si de aceea iti este greu sa iti gaseti iubirea potrivita, fiind tot timpul in balans. De multe ori, iesi din relatii ranita. In relatiile cu ceilalti oameni esti o persoana de incredere, dar si prea naiva.


Lime

Esti o fire sensibila, uneori prea calma, alte opri prea vulcanica. Devii cu usurinta geloasa si te plangi cam mult in privinta a ceea ce ti se intampla; atunci cand ai probleme, tot tu esti cea care reuseste sa renasca cu propriile-i forte, precum o pasare Phoenix.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Negru

Iti plac provocarile, esti o persoana foarte curajoasa! Cu toate acestea, detesti schimbarile din viata ta si odata ce ai luat o decizie, pentru tine nu mai exista cale de intoarcere. In iubire nu iti place deloc sa fii controlata, dar in acelasi timp esti foarte fidela.

Foto: Florian Maul


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri