2 August 2012 publicat în Lifestyle 140 share-uri

Placerea gustului, poate vorbi cu usurinta despre personalitatea noastra. Fructul care iti place cel mai tare dezvaluie secrete despre felul tau de a fi in viata, in relatia cu ceilalti, dar si cu partenerul.

Struguri

Daca va plac strugurii, sunteti persoane politicoase dar uneori un spirit temperamental isi face simtita prezenta. Sunteti persoane amatoare de frumos, in toate formele, inclusiv oamenii frumosi. Sunteti populari datorita felului vostru calduros si sociabil de a fi. Aveti un cult pentru viata; va place tot ce faceti, de la modul cum va imbracati, pana la efortul pe care il depuneti pentru fiecare aspect al vietii voastre.

Relatia cu partenerul: Partenerul vostru trebuie sa dea dovada de acelasi zel si pasiune pentru viata traita la maxim... trebuie sa stie sa aprecieze tot ceea ce ai tu de oferit.

Foto: Zest-pk

Iti mai recomandam si: Strugurii, proprietati de slabire si antiimbatranire

Piersici

Mmmm... Daca va plac piersicile, sunteti acele persoane care apreciati viata din punct de vedere spiritual. Pentru voi, incercarile vietii reprezinta modul prin care puteti dobandi mai multa intelepciune si cunoastere. Sunteti persoane prietenoase cu mult farmec. Iertati si uitati repede si puneti mare pret pe relatiile voastre de prietenie. Sunteti firi independente si ambitioase, de aceea va atingeti cu usurinta telurile.

Relatia cu partenerul: Sunteti partenerul ideal, fiinte iubitoare, pasionale si credincioase. Nu va place sa va aratati aceasta latura extrem de pasionala si in public, insa.

Foto: Яick Harris

Daca iubesti piersicile, ce spui de... Piersici gratinate cu sos caramel

Pere

Esti genul acela de persoana care daca isi pune in minte ceva, sigur reuseste sa isi atinga scopul propus, ba mai mult, cu succes. Cu toate acestea, se intampla ca uneori, entuziasmul de la inceput sa mai scada si nu reusiti sa terminati ce ati inceput, cu aceeasi energie. Trebuie sa vedeti rezultatele eforturilor voastre cat mai repede posibil. Iubiti sa fiti stimulate din punct de vedere mental si sa se implice in discutii interesante.

Relatia cu partenerul: Reusesti foarte usor sa intri intr-o relatie, cu toate acestea nu prea reusesti sa o mentii.

Foto: Shutterstock

Capsuni

Daca iubesti capsunile, esti o persoana putin timida, emotionala si pasionala. In acelasi timp, o fire independenta si nonconformista, cu opinii ferme si bine argumentate. Pentru cei care adora aceste fructe, de fiecare data primeaza sentimentele si nu ratiunea. Iubitorii de capsuni iubesc arta si orice e frumos. Au tendinta de a se ancora prea mult in trecut, ceea ce uneori iti aduce neplaceri si in prezent.

Foto: Geekpulp

Relatia cu partenerul: In iubire se lasa uneori prea usor prada sentimentelor, ceea ce le aduce si dezamagiri in dragoste. Dar, daca reusesc sa isi apropie persoane sensibile, au parte de o relatie de iubire de vis.

Citeste si: Cum poate o capsuna sa uneasca 2 inimi care se despart

Iti mai recomandam de asemenea: Detoxiere de vara: 10 retete rapide si gustoase de sucuri si smoothie-uri de vara

Inscrie-te la Newsletterul Garbo, pentru a afla si alte informatii interesante din life-style feminin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri