2 August 2012 publicat în Lifestyle 140 share-uri

Placerea gustului, poate vorbi cu usurinta despre personalitatea noastra. Fructul care iti place cel mai tare dezvaluie secrete despre felul tau de a fi in viata, in relatia cu ceilalti, dar si cu partenerul.

Preferintele pe care le avem dezvaluie secrete ale subconstientului. Ne plac gusturile atipice, exotice sau preferam gusturile copilariei. Dragostea este echivalentul emotional al mancarii, darul hranitor al unei lumi care sprijina viata. Dragostea, mancarea si restul ne sunt oferite pe masura ce le cerem, nu in mod arbitral sau impersonal, considera cunoscutul psiholog Ted. A. Grossbart.

In acest fel, fructele care ne plac, colorate si parfumate, vorbesc despre noi...

Ce fructe preferi dintre: mere, caise, portocale, banane, ananas, mango, cirese, struguri, piersici, pere si capsuni?

Daca iti plac in acelasi timp mai multe fructe, citeste descrierile pentru fiecare si da-ti seama in ce fel, personalitatea ta se manifesta, in toata complexitatea ei.

Mere

Esti o persoana extravaganta, impulsiva si curajoasa, uneori putin temperamentala. Nu esti neaparat cel mai bun organizator, dar cu siguranta esti un bun lider. Esti persoana care ii ajuta pe ceilalti sa mearga mai departe in teluri comune. Esti o persoana capabila de a lua cele mai bune decizii in situatii tensionate. Iti place enorm sa calatoresti.

Relatia cu partenerul: Atunci cand esti alaturi de persoana pe care o iubesti, stralucesti, emanand buna-dispozitie.

Foto: Muffet

Caise

Persoanele care iubesc gustul caiselor sunt vesele si amuzante. Sunt sufletul petrecerilor si mereu luminoase. Dar in acelasi timp, au tendinta de a fi usor superficiale. Sunt entuziaste, dar isi consuma energia ducandu-se in prea multe directii.

Relatia cu partenerul: In relatia cu partenerul aveti suisuri si coborisuri, momente dinamice, pline de iubire, dar si momente in care lucrurile nu sunt la inaltimea asteptarilor. Datorita vivacitatii de care dau dovada, aceste persoane reusesc sa treaca totusi peste micile neoplaceri din lumea iubirii...

Foto: daveeza

Portocale

Iubesti gustul dulce acrisor al portocalelor? Ai o personalitate rabdatoare si vointa puternica. Esti o persoana meticuloasa si iti place sa faci lucrurile intr-un ritm lent. Timiditatea te copleseste uneori, dar esti o persoana de nadejde si un prieten de incredere. Iti alegi partenerul cu multa grija si vrei sa ai o relatie serioasa, bazata pe iubire.

Foto: lisamurray

Relatia cu partenerul: Pentru tine o relatie este ceva foarte special si nu un mod de a face sa treaca timpul. Esti o persoana diplomata, care va face orice, ca in jurul ei sa fie pace si armonie.

Iti mai recomandam si: Detoxiere de vara: 10 retete rapide si gustoase de sucuri si smoothie-uri de vara


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri