2 August 2012 publicat în Lifestyle 140 share-uri

Placerea gustului, poate vorbi cu usurinta despre personalitatea noastra. Fructul care iti place cel mai tare dezvaluie secrete despre felul tau de a fi in viata, in relatia cu ceilalti, dar si cu partenerul.

Banane

Esti o persoana iubitoare, blanda, calda si empatica. De multe ori, ai tendinta de a nu avea destula incredere in tine si esti in mod natural foarte timida. Se intampla ca oamenii sa profite de firea ta atat de dulce. Astfel, in multe situatii devii foarte vulnerabila.

Relatia cu partenerul: Iti adori partenerul din toata inima, din toate punctele de vedere si intelectual si fizic. Datorita felului tau de a fi, relatia ta de iubire este una armonioasa.

Foto: Vrysxy

Cheesecake cu banane

Ananas

Esti o persoana putin temeperamentala. Iei decizii iute, fara sa te gandesti. Spiritul tau te ajuta in ceea ce priveste cariera. Nu iti este teama sa faci schimbari, ceea ce este in avantajul tau. Ai in acelas timp deosebite abilitati organizatorice. Esti o persoana cu multa incredere de sine, sincera si onesta in ceea ce priveste relatiile cu ceilalti, chiar daca nu iti faci foarte usor prieteni.

Relatia cu partenerul: Nu prea se intampla sa cazi in mrejele unei relatii bazate pe romantism. Partenerul tau este impresionat de calitatile tale deosebite, dar uneori este dezamagit de faptul ca nu arati mai multa afectiune.

Foto: David Hilowitz

Mango

Iubitorii acestui fruct au o personalitate puternica; au idei fixe uneori, la care nu ii poti convinge sa renunte si, mai degraba, ei sunt cei care reusesc sa ii convinga pe ceilalti ca au dreptate. Aceste persoane sunt foarte ferme si sunt nestingherite daca le place sau displace ceva. Le place sa detina controlul si in acelasi timp le plac provocarile, de aceea se implica in multe astfel de proiecte care presupun provocari mentale.

Relatia cu partenerul: Cu toate acestea, oricat de puternice si decise ne par, in prezenta partenerului, aceste persoane se comporta precum niste pisicute. Aceste persoane sunt dispuse sa ofere foarte mult, pentru a trai o relatie deosebita, stabila si admirabila in ochii celorlalti.

Foto: Tatters:)

Ananasul si Mango sunt fructe cu calorii negative, deci persoanele care le prefera sunt in avantaj

Cirese

Iubitoarele si iubitorii cireselor... Ei bine, pentru voi, viata nu este mereu dulce. Aveti parte de suisuri si coborisuri, mai ales din punct de vedere profesional si in ceea ce priveste castigul material, acesta nu este foarte consistent. In schimb, va puteti lauda cu o imaginatie debordanta si de aceea sunteti deseori implicati in activitati creative.

Foto: Benson Kua

Relatia cu partenerul: Sunteti pesroane sincere si loiale, insa nu va este foarte usor sa va exprimati sentimentele. Caminul vostru este insa si raiul vostru si nu va doriti altceva decat sa fiti inconjurati de persoane apropiate si de partenerul pe care il iubiti mult.

Cheesecake cu cirese


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri