21 Mai 2012 publicat în Lifestyle 75 share-uri

Dragostea nu se experimenteaza neaparat in doi, insa cu siguranta se impartaseste. Dragostea inseamna iubire de sine, iubire fata de familie, iubire fata de prieteni, iubire fata de persoana langa care iti traiesti viata. Dragostea ne poate face viata mai fericita. Sa o daruim si sa o primim asa cum se cuvine.

In primul rand, ai grija de tine.

Desi intriganta, o analogie la aceasta afirmatie este procedura mastilor de oxigen din avioane – insotitorii de bord ii invata pe parinti sa isi puna mai intai lor mastile pe fata, iar apoi sa le puna si copiilor lor. Ideea este ca daca nu iti iubesti propria persoana, daca nu ai grija de tine, nu vei putea fi trup si suflet pentru altcineva.

Image © Shutterstock - 69757687

Experimenteaza dragostea de sine.

Important pentru fiecare persoana este sa invete sa faca diferenta dintre iubire si atractia fizica., sa invete sa isi respecte propriul suflet si propriul corp si sa isi inteleaga sentimentele si pornirile emotionale. Important pentru o persoana este sa experimenteze, inainte de toate, dragostea de sine.

Invata limbajul dragostei.

Nu toate persoanele de pe pamant sunt la fel de expresive din punct de vedere emotional, lucru ce face ca fiecare relatie de iubire sa fie diferita de o alta. Cunoscandu-l pe cel de langa noi in profunzimea sa, poti sa iti dai seama cum intelege el dragostea si cum o exprima. Astfel, te vei bucura de o relatie cu totul si cu totul speciala fara sa oblige persoana de langa tine sa se schimba.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Invata cum sa iti arati dragostea.

In general, suntem judecati pentru actiunile noastre, nu pentru intentii. Invata sa iti demonstrezi dragostea nu doar verbal, ci si prin fapte si vei observa schimbari pozitive in viata ta. Aminteste-ti intotdeauna de faptul ca persoana de langa tine are nevoie ca tu sa iti exprimi dragostea in diverse moduri, iar acest lucru va imbunatati acea relatie de iubire/prietenie la care tii atat de mult.

Image © Shutterstock - 63820864

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri