A calatori nu inseamna doar a vedea locuri noi si a invata ceva despre diferitele culturi ale lumii. A calatori inseamna a te descoperi, a afla cine esti cu adevarat si care este scopul tau in viata.

18. In viata, totul se intampla cu un motiv si, in final, orice problema isi va gasi rezolvarea.

19. Nu poti comunica eficient atat timp cat nu esti dispus sa asculti persoana de langa tine. Avem doua urechi si doar o gura dintr-un motiv foarte clar.

20. Cu totii suntem interdependenti si de aceea este ideal sa cooperam, nu sa fim intr-o continua competitie.

21. Mai mult de jumatate din comunicarea umana este nonverbala. Fii atent la gesturi si mimica. Vei afla mult mai multe despre ceea ce doreste sa transmita o persoana daca ii asculti si limbajul trupului.

22. Asculta-ti instinctele. De cele mai multe ori nu dau gres.

23. Experientele din viata ta si cunoasterea dobandita in urma acestora nu sunt doar pentru tine, nu folosesc la nimic daca nu le impartasesti. Atunci cand iti traiesti viata pentru a o imparti cu ceilalti vei fi uimit de recompense.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

24. Viata ti-o controlezi singur. Fii responsabil pentru vorbele, actiunile si alegerile tale si foloseste-te de ele pentru a ajunge acolo unde iti doresti.

25. Nu trebuie sa fii bogat pentru a calatori in lumea intreaga.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri