27 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 16 share-uri

Limbajul este miracolul fascinant al existentei umane si asa incepe si Biblia. De mii de ani, oamenii au adaugat cuvintelor nu doar o functie practica, aceea de a inlesni relatiile sociale, dar si una spirituala.

Gandurile si emotiile noastre au un efect direct asupra sanatatii noastre si asupra intregii Planete

In diverse forme, apa se afla peste tot in jurul nostru, iar Emoto o considera de esenta Divina. Dr. Masaru Emoto a pornit de la ideea ca apa este un miracol, ca acesta este mediul unde pe Pamant a aparut Viata si ca, in consecinta, apa rezoneaza in moduri magice cu fiintele noastre, iar "daca vrem schimbari pozitive in noi insine, trebuie sa schimbam calitatea apei din trupurile noastre" (Miracolul Apei - Masaru Emoto, pg. 71)

Prin experimentul sau cu cristalele de apa etichetate cu diverse cuvinte, Masaru Emoto sugereaza ca toate gandurile si emotiile noastre rezoneaza in mod pozitiv sau negativ, creand cristale de apa specifice, care stocheaza mesaje ascunse dar cu un impact incredibil asupra starii noastre de sanatate fizica si psihica, dar si la nivelul constiintei umane universale.

Cristale de apa fotogrfiate de Masaru Emoto, exemple:

CRISTAL DE APA PENTRU CUVANTUL 'IUBIRE'

CRISTAL DE APA PENTRU CUVANTUL 'MULTUMESC'

CRISTAL DE APA PENTRU CUVINTELE 'IUBIRE SI RECUNOSTINTA'

CRISTAL DE APA PENTRU CUVANTUL 'FURIE'

CRISTAL DE APA PENTRU SINTAGMA 'IMI FACI RAU, TE OMOR!'

*Sursa imaginilor clipul YouTube Water, Consciousness & Intent: Dr. Masaru Emoto

Masaru Emoto a fotografiat de-a lungul carierei, mii de cristale de apa si totusi putine au fost atat de frumoase si au afirmat atat de puternic viata precum cele formate de expunerea apei la cuvintele “iubire si recunoastinta”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri