2 Mai 2012 publicat în Lifestyle 208 share-uri

Afla care sunt in viziunea lui Deepak Chopra cei cinci pasi prin care poti accede in viata ta catre iubirea adevarata si implinirea interioara.

Pasul 4: SA cauti alti oameni care pretuiesc iubirea la fel de mult ca tine…

Daca vrei sa gasesti linistea, du-te in mijlocul linistii. Daca sustii ca iubesti soarele, cauta soarele acolo unde apare el. Daca sustii ca iubesti natura, du-te in mijlocul naturii sau fa ceva pentru binele ei. Daca doresti sa fii luminos, inconjoara-te de oameni luminosi. Daca doresti sa iti dezvolti inteligenta, du-te in mijlocul oamenilor inteligenti. Este simplu. Este o invatatura nescrisa, stiuta de mii de ani, care se poate aplica si in cazul iubirii, adauga Deepak Chopra in articolul publicat in revista oprah.com.

“Daca vrei sa afli despre orice experienta umana, cauta-i pe cei care au mers pe drumul acelei experiente umane”. Daca doresti sa gasesti iubirea adevarata, cauta in jurul tau oameni care au trait sau traiesc iubirea adevarata, oameni care cunosc profunzimea iubirii, o pretuiesc, o experimenteaza asa cum ti-o doresti tu, au castigat prin experienta intelepciune in ale iubirii.

Pasul 5: SA crezi ca iubirea este o forta puternica…

Este ultimul pas in atingerea iubirii, insa este un pas important care sustine ceilalti pasi. Iubirea este o forta. Puternica, intensa, minunata. Trebuie sa crezi in aceasta forta, trebuie sa crezi in forta iubirii. Trebuie sa crezi ca iubirea poate face multe. Chiar poate: poate risipi nesiguranta, sovaielile, dubiile si poate dizolva chiar si ura. Iar daca iubirea nu ar fi o forta, adauga Chopra, atunci ar exista prea multe motive de a actiona din noniubire.

“Vedem in jurul nostru oameni care in mod nebunesc urmaresc placerea sau banii sau statutul deoarece nu au incredere in iubire. Fara increderea ca iubirea poate face diferenta, evident ca vom cauta surogate. Placerea, baniii sau statutul sunt compensatii cand iubirea este absenta sau prea slaba ca sa iti transforme viata. Nimeni nu trebuie sa renunte la asemenea surogate, insa conteaza sa stie ca acestea sunt non-iubire”.., adauga Chopra pentru aceeasi revista.

Autor: Dana N.

Garbo iti recomanda si articolele:

Lungul drum spiritual pe care il strabate iubirea: Cele 7 legi-etape ale iubirii

Esti o MINUNE!

Chopra, 'profetul-poet': Cele 7 Legi Spirituale ale Universului


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri