2 Mai 2012 publicat în Lifestyle 208 share-uri

Afla care sunt in viziunea lui Deepak Chopra cei cinci pasi prin care poti accede in viata ta catre iubirea adevarata si implinirea interioara.

Pasul 2: SA nu limitezi iubirea doar la cativa oameni, negand-o celorlalti…

“Daca iubirea este universala, spune Chopra in aceeasi revista, atunci nimeni nu poate fi lasat pe dinafara… Sa ii lasi pe ceilalti dinafara iubirii tale este ca si cum i-ai invita sa te lase si ei pe tine dinafara iubirii lor”. Chopra ne sfatuieste sa ne revarsam dragostea nu doar asupra persoanelor apropiate, ci si asupra celorlalte persoane din jurul nostru. Sa nu facem excluderi, ne reaminteste Chopra, chiar daca suntem indreptatiti sa ne iubim spre exemplu proprii copii mai mult decat pe cei ai vecinului.

Sa iubim fiecare rasarit de soare, fiecare fir de iarba, fiecare copil, fiecare raza de soare. Sa le iubim chiar daca raza de soare nu rasare la geamul nostru, chiar daca copilul nu se joaca in casa noastra, chiar daca firul de iarba creste in curtea vecinului, chiar daca rasaritul de mare poate fi surprins doar in cartierul vecin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Foto: www.shutterstock.com - 59837359
Image (C) 2011. Used under license from Shutterstock.com

Pasul 3: SA faci din cautarea iubirii o cautare interioara…

“Cand iei pe cineva in inima ta este ca si cum ai umple o gaura inauntrul inimii. Daca, ulterior, acea persoana pe care ai luat-o in inima ta te respinge sau te dispretuieste, gaura dinauntru reapare cu o durere teribila”, spune Chopra in articolul aparut in revista Oprah.com. Aceasta gaura, adauga insa Chopra, se afla dintotdeauna in inima ta. Poate ai ignorat-o, poate nu ai stat sa o asculti, poate nu ai fost constient de ea… dar nimeni nu o poate umple pentru totdeauna exceptand propria persoana.

Golul din inima nu poate fi astupat decat de tine insati. Acea mica fisura din inima cu care ne nastem, acest calcai vulnerabil al lui Ahile, plasat direct in inima care ne lipseste pentru a simti implinirea totala, este de fapt cautarea interioara. Inainte de a porni spre drumul catre iubire, porneste spre drumul catre tine insati. Inainte de a simti implinirea printr-o alta persoana, trebuie sa simti implinirea prin tine insati.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri