2 Mai 2012 publicat în Lifestyle 27 share-uri

Fiecare dintre animalele totemice prezentate mai jos reprezinta un simbol puternic ce aduce mai multa dragoste in vietile noastre!

Calul ca mesager de dragoste

Al saptelea semn din Zodiacul Chinezesc, calul reprezinta pragmatismul, dar si dragostea. Vechii Celti, mari imblanzitori de cai, atribuiau acest animal zeitei Epona, divinizata pentru puterea ei de a oferi oamenilor dragoste, fertilitate si abundenta. In Mesopotamia exista o legenda conform careia Soarele era atras de un cal ce alerga de-a lungul orizontului – Calul era cunoscut ca fiind intruchiparea dragostei pentru pamant, pe care il insufletea cu lumina si caldura.

Gargarita ca mesager de dragoste

Gargarita este cel mai cunoscut simbol de noroc. Cu toate acestea, ea este si un simbol de dragoste. In traditia asiatica, se spune ca atunci cand prindem o gargarita trebuie sa ii dam drumul si ea va zbura spre sufletul nostru pereche, soptindu-i numele nostru la ureche. Ascultand mesajul gargaritei, dragostea noastra adevarata se va grabi sa ne fie alaturi. Fermierii din timpuri stravechi considerau gargarita a fi prevestitoare de bine, alungand raufacatorii plantelor. Se spune ca numarul de puncte de pe spatele gargaritei indica numarul de luni in care toate dorintele noastre legate de dragoste se vor indeplini. In traditia noastra folclorica, gargarita este, de asemenea, privita ca un mesager de dragoste. Se spune ca daca ea se aseaza pe o fata nemaritata, aceasta trebuie sa-i cante Gargarita rita/ Zboara-n poienita/ Unde vei zbura/ Acolo m-oi marita si fecioara isi va intalni alesul.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când nu mai știi în ce direcție să mergi, urmează-ți întotdeauna inima! Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   A contat cine a zbierat mai tare

Steaua de mare ca mesager de dragoste

In traditiile Crestine, steaua de mare o reprezinta pe Fecioara Maria (Stella Maris – Steaua Marii) ce, plina de dragoste, netezeste calea pe ape si este o emblema a salvarii in timpurile grele. Ca si stelele de pe cer, stelele de mare sunt simboluri ceresti ce semnifica iubirea divina. Pe langa faptul ca este un mesager de dragoste, steaua de mare detine caracteristici precum inspiratia, intuitia, calauzirea si stralucirea mintii.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri