17 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 118 share-uri

Marilyn Monroe a fost acea persoana rara care, desi distribuita ca blonda sexy si prostuta, a reusit prin puterea personalitatii sa intoarca rolurile cu susul in jos si pe partea cealalta. (Andrew Horton)

Invata din ziua de ieri, traieste in ziua de azi si spera pentru ziua de maine.

Nu ma deranjeaza sa traiesc in lumea barbatului atat timp cat pot fi o femeie in aceasta lume.

Dragostea este atat de prost inteleasa, insa este cea mai dorita afectiune a inimii care slabeste creierul, iti face ochii sa straluceasca, obrajii sa roseasca, tensiunea arteriala sa creasca si buzele sa se umezeasca.

Cred ca totul in viata se intampla cu un motiv. Oamenii se schimba pentru a invata sa traiesti fara ei, lucrurile merg prost pentru a le aprecia atunci cand merg bine, credem minciuni pentru a invata sa nu avem incredere in nimeni altcineva decat propria persoana, iar uneori totul se duce de rapa pentru a face loc lucrurilor bune.

Imperfectiunea inseamna frumusete, nebunia inseamna geniu si este mai bine sa fii complet ridicol decat complet plictisitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad

Da-i unei fete pantofii potriviti si poate cuceri lumea.

Ar trebui sa incepem cu totii sa traim inainte sa imbatranim. Frica inseamna prostie. La fel si regretele.

Tuturor fetitelor ar trebui sa li se spuna ca sunt frumoase cand sunt mici, chiar daca nu e asa.

Tot ceea ce isi doreste o femeie este ca un barbat sa ii dovedeasca faptul ca nu sunt toti la fel.

Cat de gresit este din partea unei femei sa se astepte ca barbatul sa ii construiasca lumea pe care si-o doreste, decat sa si-o creeze singura!

Baietii cred ca fetele sunt precum cartile. Daca o coperta nu le atrage atentia, nu se obosesc sa citeasca ceea ce este scris inauntru.

Hainele tale ar trebui sa fie suficient de stramte pentru a arata ca esti femeie, dar suficient de largi pentru a arata ca esti o doamna.

Pentru toate femeile care se considera grase pentru ca nu poarta cea mai mica marime la haine: tu esti frumoasa, societatea este cea urata.

Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Ghid pentru alegerea mobilierului interior Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Va recomandam si:

Greta Garbo, marea doamna a cinematografiei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri