Femeile de astazi tind sa acorde din ce in ce mai multa importanta relatiilor sexuale, clasificand actul sexual drept o conditie esentiala in stabilirea unei relatii reusite.
Si totusi, in ciuda schimbarilor care au intervenit in comportamentul sexual al femeilor, unele lucruri au ramas la fel ca si pana acum: barbatii disociaza si fac diferenta mai usor decat femeile intre dragoste si pasiune, intre dragoste si actul sexual in sine. Conform studiului, barbatii pot face aceasta distinctie datorita educatiei, si nu neaparat datorita naturii lor masculine. “Barbatii tineri sunt inca educati sa considere inceperea vietii sexuale drept o experienta ce implica si sentimente”. O alta concluzie frapanta a studiului este aceea ca in unul din cinci cazuri, barbatii francezi cu varsta cuprinsa intre 18 si 24 de ani “nu manifesta nici un interes pentru viata sexuala”. De asemenea, rata abstinentei sexuale la barbatii sub 35 de ani este de doua ori mai mare decat la femeile ce au aceeasi varsta. Sociologii care au efectuat studiul au concluzionat ca francezii au mai putine inhibitii legate de experientele sexuale decat inainte, dar ca sunt mult mai ingrijorati fata de actul sexual in sine.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri