Geanta reprezinta accesoriul fara de care o tinuta vestimentara nu ar fi completa. Continutul unei genti, ascuns privirilor curioase ale muritorilor, emite inconstient un mesaj despre felul tau de a fi, fara sa o faca intr-un mod ostentativ.
Principalul responsabil de acest lucru este insa moda. Iar moda actuala se inchina cultului gentilor supradimensioanale. O geanta mai mare inseamna mai mult spatiu dedicat depozitarii de flecustete, de obiecte absolut necesare, de obiecte de care ne putem debarasa cu usurinta sau de obiecte mai mult sau mai putin indispensabile. Si cu cat o geanta este mai mare, cu atat suntem mai mult tentate sa ne completam sirul obiectelor pe care le putem indesa in ea. Ca atare, geanta devine locul ideal de depozitare a telefoanelor, a cheilor, a produselor de cosmetica si de infrumusete, a gustarilor, a medicamentelor, a revistelor sau chiar a schimburilor pentru aerobic. Aaa... si sa nu uitam de ipod-uri, de agenda personala sau de incarcatorul de telefon... Unde suntem noi, se afla si ele!

Continutul gentii iti releva personalitatea


Kathryn Eisman, autoarea studiului “Cum sa cunosti personalitatea unei femei dupa geanta pe care o poarta”, a cercetat timp de doi ani ce obiecte se ascund in interiorul unei genti. Conform cercetarilor sale, continutul gentii unei femei releva personalitatea acesteia. Plecand de la analiza sa, Kathryn Eisman descopera ca exista 40 de personalitati diferite, care pot fi grupate insa in patru mari categorii:

Genti: Tipul minimal – Femeile care apartin acestui tip de personalitate starnesc de cele mai multe ori invidia celorlalte femei pentru ca isi poarta in geanta strictul necesar. Atat si nimic mai mult! Orice femeie ce porneste in batalia indatoririlor zilnice inarmata cu o geanta mica in care se afla portofelul, actele de identitate, telefonul, pachetul de tigari sau ochelarii este stapana pe arta organizarii. Nu trebuie sa rastoarne geanta cu fundul in jos pentru a-si gasi cheile plasate strategic printre retetele vechi imprastiate in geanta...
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Geanta micro - drăgălășenia întruchipată în materie de genți! 10 modele de genți micro care se poartă chiar acum Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri