12:04, 14 Aprilie 2008 publicat în Lifestyle

Daca te-ai intrebat vreodata ce sanse ai sa ajungi la inima partenerului tau, ce anume il face sa se simta cel mai iubit dintre pamanteni sau cum il poti seduce inca de la prima intalnire, predictiile astrale iti dau o mana de ajutor.

Zodii de pamant: Taur (pamant roditor) 

Nu exista un ritual standard prin care poate fi sedus un nativ Taur. Persoanele ce apartin acestui semn sunt mai traditionaliste, nu au nevoie de pasari care sa le cante la ureche, de cadouri iesite din comun sau de dovezi necugetate de iubire. Chiar daca sentimentele lor pot fi foarte intense, ele apreciaza tandretea, rabdarea, incercarile de apropiere mai lente. Asadar, daca vreti sa cuceriti un Taur de la prima intalnire, o atitudine rezervata, o infatisare ingrijita si un ton al vocii temperat au mai multe sanse de cucerire decat cele mai frumoase declaratii de dragoste. Daca va doriti o relatie in adevaratul sens al cuvantului cu o persoana Taur, aflati ce-i place. O cina romantica la lumina lumanarilor, o atmosfera intima si relaxanta, muzica clasica in fundal, gustari delicioase si o conversatie linistita, toate acestea ii produc o placere nespusa. Desi nu se enerveaza foarte usor, evitati sa o provocati prea des sau sa o stresati cu subiecte care nu o intereseaza. Uneori, reactiile ei pot fi atat de imprevizibile...

Zodii de pamant: Fecioara (pamant cultivat cu flori)

Firea intelectuala a Fecioarei nu poate fi cucerita decat intr-un mediu pe masura. De aceea, ritualul de seducere trebuie sa se desfasoare neaparat intr-un loc care musteste de cultura. Nu ar fi rau de aceea ca primele intalniri cu Fecioara sa aiba loc intr-o expozitie de arta, intr-o cafenea literara sau intr-un muzeu. Persoanele acestui semn au o anumita predispozitie spre sentimentele de lunga durata, asa ca daca ati reusit sa le cuceriti, inseamna ca aveti toate sansele unei relatii stabile. Pentru Fecioare, compatibilitatea de ordin spiritual este mult mai importanta decat orice alt fel de compatibilitate. De aceea, partenerul ideal al Fecioarei intr-o relatie pe termen lung este cel care ii impartaseste interesele intelectuale si culturale, fiind capabile de replici inteligente si usturatoare. Poate parea de moda veche, dar Fecioara este de parere ca atmosfera intelectuala este si erotica. La inceput va pune mai mult accent pe conexiunea spirituala in cuplu, urmand ca in timp sa realizeze si importanta celei fizice.

Citeste si:
Mai 2021 - o astro-lună fabuloasă pentru multe zodii! Horoscopul...
Mai 2021 - o astro-lună...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri