Daca te-ai intrebat vreodata ce sanse ai sa ajungi la inima partenerului tau, ce anume il face sa se simta cel mai iubit dintre pamanteni sau cum il poti seduce inca de la prima intalnire, predictiile astrale iti dau o mana de ajutor.

Zodii de foc: Leu (focul din caminul familial)

Leul adora locurile extravagante caracterizate prin opulenta si bun gust. Daca vreti sa cuceriti un Leu inca de la prima intalnire, asigurati-va ca il duceti intr-un cadru intim, dar populat cu oameni in acelasi timp. Leul are o fire foarte sociabila si ii place sa fie inconjurat in permanenta de oameni noi. De aceea, restaurantul scump si nou-deschis din oras mai mult ca sigur va constitui cadrul perfect de cucerire. Asigurati-va ca aveti o tinuta vestimentara stilata si eleganta, faceti-i un mic cadou si complimentati-l cu stil. Daca reusiti in schimb sa aveti o relatie durabila cu un Leu, inseamna ca vorbim de dragoste adevarata. Leul nu sta prea mult tip alaturi de cineva decat daca simte ca are parte de armonie, confort si dragoste. Sunt lucrurile care conteaza cel mai mult in viata pentru el, iar daca simte ce le-a gasit, cu greu le mai da drumul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit 

Zodii de foc: Sagetator (focul din departari)

Dintre toate zodiile de foc, Sagetatorul are spiritul cel mai aventuros si viseaza la relatii cu persoane cu sange albastru sau cu persoane aflate pe cele mai indepartate continente ale Terrei. Nimic nu i se pare mai incitant decat locurile si peisajele necunoscute, impresiile si senzatiile noi ducand la cresterea in intensitate a sentimentelor sale. O plimbare cu gondola in Venetia sau o cina in China Town, in care ii vorbesti despre zgarie-norii din New York, constituie cadrul perfect in care pot fi cuceriti aventurosii Sagetatori. Iar daca deja sunteti deja implicati intr-o relatie cu un Sagetator temperamental, ei bine... veti avea parte de o relatie colorata si nicidecum monotona. Asigurati-va insa ca ii procurati avantul si aventura de care are nevoie pentru a respira si a tari. Acceptati-i spiritul liber si lasati-l sa plece daca simte chemarea aventurii umblandu-i prin sange. Daca va doriti sa mai petreceti multi ani alaturi de un Sagetator, faceti-i cadou un bilet de calatorie intr-o tara exotica. Si nu uitati sa-l insotiti... Captivat de culturile de pe alte meleaguri, va pretui enorm gestul facut.

Zodii de pamant (Taur, Fecioara, Capricorn) 

Zodiile de pamant se caracterizeaza prin incercari continue de a cauta perfectiunea, nefacand neaparat din aceste actiuni o metoda existentiala. Aceasta este viziunea personala asupra vietii: viata este cladita pas cu pas, caramida peste caramida, din incercari de a atinge perfectiunea. Chiar daca aceasta nu li se releva in aceasta viata... In limbajul astral, Pamantul este caracterizat de parjol si de racoare, iar instinctele zodiilor de Pamant le fac constiente de acest lucru. Si ele si cei din jur isi dau seama de schimbarile lor bruste de la o stare la alta: acum rad cu hohote, iar in secunda urmatoare adopta o atitudine grava si sobra.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri