De ce o lectie de viata cand viata in sine este o lectie?... Pentru ca viata nu inceteaza niciodata sa-si arate suprematia.
Intre noi si viata se afla un feed-back continuu, o lege nescrisa, dar implicit stiuta de partile implicate. Cel care primeste trebuie sa si impartaseasca la randul sau. Are loc un fel de “pay it forward”, dar cu o dinamica usor schimbata. Daca primim viata, cream viata. Daca intalnim energie si vitalitate, incercam sa le transmitem mai departe, daca ne este insuflat curaj, incurajam la randul nostru. Viata m-a invatat sa ma plec in fata ei si sa multumesc din suflet pentru tot ceea ce am avut, am pierdut si am regasit la loc. “Ceea ce nu traim la timp, nu traim niciodata”, spunea Octavian Paler. Intr-adevar, viata m-a invatat cat de minunat poate fi sa traiesti in prezent, fara sa visezi la lucruri ipotetice din viitor sau fara sa fi nostalgic la amintirea trecutului. Viata m-a invatat ca nu-ti poti controla intotdeauna propriile sentimente, iar pe ale celorlalti nici atat. M-a invatat ca o putem degusta in toata intensitatea ei abia atunci cand iubim si suntem iubiti, cand iubirea ne apartine doar noua si vietii... Si milioanelor de oameni care, ca si noi, au invatat cum sa traiasca.

Andreea
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri