Pe 23 ianuarie 2012 chinezii sarbatoresc Anul Nou si inceputul promitatorului an dominat de catre Dragonul de Apa, unul dintre cele mai norocoase semne din Zodiacul Chinezesc.

Dragonul a fost intotdeauna un simbol al increderii in propriile forte si al curajului. Dragonul ajuta inima sa fie mai puternica si mentine aprins focul interior al pasiunii, ajutandu-ne sa ne ridicam spiritual si sa infruntam orice ne iese in cale.

Dragonul si Tigrul

Aceste doua forte supreme ale Universului reflecta puterea primordiala a existentei semnelor Yin si Yang. Pentru chinezi, tigrul reprezinta emblema demnitatii si a curajului. In combinatie cu abundenta, norocul si energia Yang aduse de Dragonul Chinezesc, un astfel de “amestec” de puteri nu va putea fi niciodata invins.

Dragonul ce calareste norii

Norii sunt simboluri ale mobilitatii celestiale deoarece numerosi zei sau nemuritori obisnuiau sa se foloseasca de acestia pentru a calatori. Norul este de asemenea considerat si un aducator de noroc, purtând dupa el ploaia ce ajuta la cresterea culturilor. Atunci cand imbinam Dragonul cu Norul obtinem emblema perfecta pentru a lasa pozitivul sa se manifeste in viata noastra.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Dragonul si Pasarea Phoenix

Impreuna, Dragonul si Pasarea Phoenix simbolizeaza energiile Yin si Yang: echilibrul perfect. Totusi, luate in parte, fiecare simbol este extrem de puternic. Astfel, in combinatie, Dragonul si Pasarea Phoenix reprezinta o uniune a succesulu, prosperitatii, prieteniei, dragostei si iluminarii. La festivitatile matrimoniale, uniunea acestor doua creaturi binecuvanteaza indragostitii cu mult noroc in iubire si sectorul financiar. Mai mult, ele denota inceputul unei familii dinastice cu Dragonul simbolizand patriarhatul, iar Pasarea Phoenix matriarhatul.

Dragonul Chinezesc si Perla

Perla este deseori infatisata alaturi de Dragonul Chinezesc, spunandu-se despre ea ca simbolizeaza luna. Mai mult, o legenda ne povesteste faptul ca Dragonul a devenit obsedat de luna si a innebunit incercand sa o fure de pe cer. Alte povesti infatiseaza luna ca fiind un ou pe care Dragonul il poarta legat de un lant sub barbie pana in momentul in care acesta va cloci. De departe cea mai populara legenda chinezeasca este aceea conform careia perla reprezinta intelepciunea Dragonului.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Dragonul Chinezesc si Dragonul European

In mod ironic, Dragonul European este considerat malefic, in timp ce Dragonul Chinezesc simbolizeaza noroc si putere – in special asupra fortelor naturii. Istoric, Dragonul Chinezesc este simbolul Imparatului Chinei, iar multi cercetatori sunt de parere ca reprezentarea acestuia isi are de fapt originile intr-un crocodil de apa de masuri impunatoare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri