8 Noiembrie 2011 publicat în Frumusete 17 share-uri

Epilarea definitiva se realizeaza prin diferite metode, mai mult sau mai putin eficiente, in functie de ten, de indemanarea si cunostintele celui care o executa sau, pur si simplu, in functie de performantele aparatului si a tehnologiei pe baza careia lucreaza.
• Neefectuat de catre medici experimentati in folosirea acestei tehnologii, tratamentul necorespunzator poate duce la arsuri, leziuni sau decolorari ale pielii ce pot persista o perioada mai lunga de timp
• Timp de o luna dupa tratament, este interzisa expunerea la soare fara crema de protectie solara.Atentionari inainte de tratament
• Zonele sensibile din jurul mameloanelor, genitale sau anale nu pot fi tratate cu tratamentul laser.

Epilare definitiva cu IPL (lumina intens pulsata)

Tratamentul de epilare definitiva cu IPL (lumina intens pulsata) este vedeta clinicii SlimArt, iar eficienta sa, dovedita pe mii de clienti si cliente, a devenit notorie. In epilarea definitiva cu IPL se folosesc multiple unde luminoase de energie, reusind astfel sa stimuleze un numar ridicat de structuri diferite ale pielii in acelasi timp. IPL actioneaza eficient atat in distrugerea permanenta a firelor de par, cat si in tratarea problemelor de pigmentare ale pielii, acnee,cuperoza.

Sunt vizate in special firele de par mai inchise la culoare, din aproape orice zona a corpului, atat la femei, cat si la barbati. Din cauza ciclurilor de crestere a firului de par, la un anumit moment numai o treime din el poate fi inlaturat. Din acest motiv, tratementul cu IPL necesita intre 6 si 8 sedinte, in functie de culoarea pielii si a firelor de par, grosimea firelor de par , reactivitatea individuala. Persoanele cu piele inchisa la culoare sau cu fire de par deschise vor necesita mai multe sedinte de tratament, deoarece in radacina firului de par exista mai putina melamina.

Efectele sunt cel mai adesea permanente, dar este posibila aparitia de foliculi in alte zone. Din acest motiv, vor fi necesare sedinte de intretinere dupa tratament, la intervale mari de timp (o data sau de doua ori pe an).

Avantaje in epilarea definitiva IPL:

• Pot fi tratate zone extinse in aceeasi sedinta, chiar si intreg corpul
• La unele persoane firele de par au fost indepartate definitiv
• In cazul in care firele cresc din nou, acestea sunt mai deschise la culoare si mai fine
• Persoanele cu pielea deschisa la culoare si parul negru au cele mai bune rezultate

Dezavantaje in epilarea definitiva IPL:

• Nu exista date suficiente care sa ateste faptul ca epilarea definitiva IPL este o metoda permanenta


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri