Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba sani frumosi, fermi, tonifiati, dar timpul si scaderea brusca in greutate isi lasa amprenta si asupra bustului. Iata ce putem face!
Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba sani frumosi, fermi, tonifiati, dar timpul si scaderea brusca in greutate isi lasa amprenta si asupra bustului. Iata ce putem face!
Exercitii fizice

Cand ligamentele care sustin sanii incep sa se intinda, sanii se lasa. Cu timpul, pielea devine mai putin elastica, ductele mamare incep si ele sa se micsoreze, spatiul fiind completat de grasime. Prin exercitii fizice se urmareste lucrarea muschilor pectorali si intarirea ligamentelor care sustin sanii.
Pentru efecturarea exercitiilor 1- 4 ai nevoie de gantere de 0,5 - 1 kg sau de doua sticle de 0,5 l umplute cu apa.
Exercitiul 1
Stai culcata pe spate, cu bratele intinse lateral si genunchii flexati. Ridica bratele, tinandu-le intinse pana cand ajung la nivelul pieptului. Miscarile trebuie sa fie lente. Fa 3 serii a cate 10 ridicari.
Exercitiul 2
Stai culcata pe spate cu bratele intinse pe langa corp, palmele in sus. Ridica bratele incet pana cand ganterele ajung la nivelul pieptului. Coboara incet. Fa 3 serii a cate 10 ridicari si coborari.
Exercitiul 3
Stai intinsa pe spate, genunchii flexati. Ridica mainile, tine-le drepte; cand ganterele ajung la nivelul pieptului, mentine cat timp numeri pana la 4 si apoi coboara bratele, indoind coatele catre lateral. Repeta acest exercitiu de 15 ori.
Exercitiul 4
Ia loc pe un scaun, tine spatele drept, mainile pe langa corp. Ridica usor bratele pana cand ganterele ajung la nivelul soldurilor. Numara pana la 4 si coboara din nou bratele. Repeta de 15 ori exercitiul.
Exercitiul 5
Acesta este un fel de flotare. Vei sta cu fata la un perete, ridica bratele pana la nivelul pieptului si sprijina palmele pe perete. Indoaie coatele si apropie-te de perete, fara a misca picioarele de pe sol.
Sfaturi:
1. Fa dus alternand apa calda cu apa rece. Dusurile alternative stimuleaza circulatia.
2. Foloseste intotdeauna un sutien potrivit. Incearca sa eviti sutienele de tip push up; acestea ridica sanii, iar ligamentele isi vor lua o pauza si vor lenevi. Cel mai important este ca sutienul tau sa tina sanii intr-o pozitie naturala, normala.
3. Foloseste intotdeauna creme cu FPS atunci cand te expui la soare, pentru a preveni imbatranirea prematura a pielii.
4. Foloseste saptamanal masti pentru intarirea sanilor. Poti folosi si o crema naturala: paseaza in blender un castravete, apoi adauga o lingurita de smantana si albusul de la un ou. Aplica pasta rezultata pe sani si lasa sa actioneze timp de 15 minute.
5. Foloseste zilnic creme cu efect de tonifiere a sanilor. Noi iti recomandam crema de la Elancyl ci cremele de la Ardes.
6. Incearca sa dormi pe spate pentru a nu pune prea multa greutate pe sani atunci cand dormi.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri