In functie de fazele lunii poti afla cand slabesti mai usor, cand trebuie sa te vopsesti, cand poti sa te epilezi fara durere etc. Bonus: tratamente naturiste pentru fiecare perioada!
In functie de fazele lunii poti afla cand slabesti mai usor, cand trebuie sa te vopsesti, cand poti sa te epilezi fara durere etc. Bonus: tratamente naturiste pentru fiecare perioada!

In paranteza vei afla si perioada in sunt valabile sfaturile respective. Datele sunt valabile pentru noiembrie si decembrie 2007.

Luna noua (9 nov, 11 pm - 17 nov, 9 pm; 9 dec, 6pm - 17 dec, 9am)

In aceasta perioada, pielea este mai putin sensibila, asa ca proceduri precum pensatul si epilatul sunt mai putin dureroase. In acesta perioada este cel mai usor sa tii cura de slabire, iar rezultatele vor fi mai rapide decat in alte faze. Poti sa faci si impachetari saline pentru slabire si detoxifiere. Dilueaza 4 linguri de sare de mare intr-un litru de apa. Inmoaie un tricou sau un prosop mai subtire in solutia respectiva, stoarce si imbraca-te cu tricoul/pantolonii sau inveleste-te cu prosopul/materialul. Inveleste-te apoi cu un prosop uscat. Trebuie sa stai astfel impachetata timp de ora. In acest interval vei transpira, porii se vor deschide si vor fi curatati, iar pielea va deveni mai catifelata si mai elastica. Aceste impachetari ajuta si la slabit, intrucat ele stimuleaza toate procesele si schimburile de la nivelul pielii.

Primul patrar (17 nov, 10 pm - 24 nov, 14 pm; 17 dec, 10am - 24 dec, 0 pm)

In aceasta perioada, pielea absoarbe mai usor cremele si uleiurile, acestea devenind mai eficiente. Daca nu esti fan lotiuni de corp sau masti de fata, chiar si aplicarea unei cantitati mici de ulei de masline pe fata sau pe corp va avea rezultate foarte bune. Iti poti crea propriul salon acasa. Mai intai aplici uleiul de masline si apoi te invelesti cu o folie de plastic si te acoperi cu un prosop. Trebuie sa stai astfel pret de jumatate de ora.

Luna plina (24 nov, 3 pm - 1 dec, 12 am; 24 dec, 1 am - 31 dec, 7 am )

Acum este momentul sa iti vopsesti parul. Culoarea va fi mai rezistenta si mai stralucitoare.

Incearca sa eviti sauna sau spalarea cu apa foarte fierbinte pentru ca pielea este predispusa acum la inrosire. Nici apa prea rece nu este o alternativa buna.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Cele mai încurajatoare citate despre succes

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri