Fa un mic exercitiu de imaginatie si gandeste-te la cateva dintre persoanele din compania in care lucrezi si la modul in care se machiaza acestea. Ce mesaje transmit? Care a fost prima impresie in legatura cu acele persoane?
- culori foarte inchise, rosu puternic
- nu folosi pudre bronzante pe intreaga fata.



Sfaturi:

- Realizeaza machiajul in lumina naturala atat cat este posibil sau intr-o lumina cat mai apropiata de cea de afara.
- Nu folosi o cantitate mare de fond de ten. Tine minte ca rolul fondului de ten este de a omogeniza culoarea pielii, nu de a se transforma in masca. Pentru un look natural, aplica fondul de ten in acelasi timp cu crema de zi, astfel incat cele doua sa se amestece. Cantitatea de fond de ten va fi minimizata, el va intra mai usor in piele, iar efectul va fi natural, fresh.
- Aplica putina pudra pe buze sau fond de ten inainte de a le ruja. Astfel, culoarea va dura mai mult timp.
- Aplica un servetel pe buze dupa ce ai aplicat rujul pentru un look mai natural.
- Etapele machiajului: aplicarea bazei, apoi corectorul, machiajul ochilor, obrajilor, buzelor si in final aplicarea pudrei. Daca urmezi aceasta ordine, vei evita micile accidente.
- Tine minte ca nuantele mai inchise ascund imperfectiunile, iar cele deschise scot in evidenta zonele unde sunt aplicate.
- Lumina de la birou pune foarte bine in evidenta machiajul, asa ca fiecare detaliu va putea fi observat. Acesta este motivul pentru care este indicat sa folosesti un machiaj simplu, in nuante calde.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri