Te-ai gandit vreodata ca pieptanatura ta iti poate influenta erotismul si sexualitatea? Te-ai gandit ca atunci cand vrei sa-ti faci o schimbare de look probabil ca personalitatea ta este la un punct de cotitura din cauza experientelor traite? Stii ce spune despre tine o tunsoare? Cateva raspunsuri despre legatura dintre pieptanatura si erotism le poti descoperi in randurile care urmeaza.

• Femeile cu parul in ochi (“caniche”) sunt retrase, timide si tematoare. Fantezia lor erotica este foarte limitata si nu trebuie ca ele sa fie socate prin nonconformism. Cel mai bun loc pentru intretinerea unor raporturi intime este, bineinteles, la ele acasa, acolo unde ambianta le este extrem de familiara.

• Femeile coafate cu o suvita in ochi stau in general in expectativa, nefiind foarte usor de abordat, dar nici inaccesibile. Ele nu sunt deloc nestiutoare in ale dragostei, dar nu-si teoretizeaza prea mult experientele, fiind mai degraba instinctive. Sansele de a cuceri o astfel de femeie depind foarte mult de dispozitia ei din acea zi.

• Celor care adopta coafura baieteasca (a la garconne) le place sa se simta independente, insa in intimitate vor fi destul de docile. Este cert faptul ca aceste femei se simt mai mult sau mai putin complexate de barbati. Le place mult ca in clipele de tandrete sa schimbe priviri intense cu partenerii lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

• Sexualitatea femeilor cu peruca atinge greu nivele inalte – si chiar si atunci cand este ingradita de un anumit puritanism. Viata intima nu constituie subiectul principal in cazul viziunii lor asupra vietii. Pot fi stimulate insa prin indelungi mangaieri, oferind in acest caz multe surprize placute pentru parteneri si chiar pentru propria lor persoana.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri