Te-ai gandit vreodata ca pieptanatura ta iti poate influenta erotismul si sexualitatea? Te-ai gandit ca atunci cand vrei sa-ti faci o schimbare de look probabil ca personalitatea ta este la un punct de cotitura din cauza experientelor traite? Stii ce spune despre tine o tunsoare? Cateva raspunsuri despre legatura dintre pieptanatura si erotism le poti descoperi in randurile care urmeaza.

• Femeile cu parul lung, lasat pe spate, sunt mai greu accesibile, avand nevoie de nenumarate dovezi de afectiune si de dezmierdari pentru a se simti complet dezinhibate. Atunci cand acest lucru se intampla, ele devin foarte tandre si pasionale, daruindu-se fara retineri. Trebuie avut in vedere insa ca ele au nevoie sa se simta in permanenta in largul lor si nu trebuie bruscate printr-o atitudine nedelicata

• Femeile cu parul deschis la culoare nu sunt destul de increzatoare in calitatile lor fizice si de aceea trebuie ca barbatii si prietenii sa le admire si sa le incurajeze in permanenta. Atunci cand la radacina firului de par acesta incepe sa-si dezvaluie culoarea naturala, inseamna ca ele au multa fantezie erotica si ca nu sunt intr-atat de nestiutoare in acest domeniu pe cat par.

• Genul de pieptanatura cu urechile descoperite, ce pune in evidenta cerceii, se constituie intr-un prim gest subtil de semnalare a disponibilitatilor sentimentale ale acestor femei. Aceasta dezvaluire semnifica de asemenea ca urechea este o foarte importanta zona erogena care se cere intens solicitata. Dezgolirea urechilor indica si faptul ca dezbracarea in intimidate este un ritual foarte important in cadrul general al sexualitatii femeilor cu aceasta pieptanatura, ritual care poate fi nuantat foarte mult, devenind astfel deosebit de stimulativ.

Kudika Tarot

• Femeile care adopta coafuri umflate doresc sa faca impresie si se considera spirituale si inteligente. Ele pot juca rolul inaccesibilelor sau al idealistelor elevate insa acestea nu sunt altceva decat niste masti. In societate vor fi percepute adesea ca putin ingamfate. Cei care vor sti sa treaca dincolo de aceste bariere vor avea, foarte probabil, multe surprize placute

• Femeile care isi tin parul prins in coada de cal se simt de obicei singure. Au nevoie deci de multa tandrete, devenind astfel foarte posesive, dar si placandu-le foarte mult sa se daruiasca total persoanei iubite.

• Nu e intotdeauna usor sa ai de-a face cu femeile tunse scurt care isi aranjeaza parul “arici”, ele fiind in general foarte extremiste: cand dominatoare, cand foarte supuse. Argumentele legate de presupusa superioritate masculina nu le impresioneaza prea mult. In dragoste sunt foarte pasionale si chiar putin brutale, adeseori foarte inconstante. Daca nu le convine ceva, se pot “raci” pentru multa vreme fata de partener. Nu sunt in niciun caz previzibile.

Citeste si:
Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui...
Cuvintele au puteri magice!...

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri