Criza sau nu, interventiile chirurgicale estetice raman in topul preferintelor doamnelor. Daca initial chirurgia estetica avea ca principal scop stergerea semnelor trecerii vremii, in prezent marirea de sani, rinoplastia, implanturile in gambe reprezinta doar cateva dintre "trucurile" de infrumusetare la care recurg femeile de orice varsta.

Cererea de operatii estetice, in randul barbatilor, este in continua crestere!

Nu numai femeile apeleaza interventii estetice la nivelul bustului! Barbatii recurg din ce in ce mai des la ginecomastie, pentru a scapa de aspectul neplacut al pieptului. Liposuctia, rinoplastia, blefaroplastia, transplantul de par, se afla de asemenea pe lista de prioritati a domnilor.

Populare in randul barbatilor sunt si interventiile nechirurgicale precum injectii cu Botox, acid hialuronic si microdermabraziunea. „Barbatul modern este tot mai preocupat de aspectul sau si nu ezita sa apeleze la chirurgia estetica pentru a-si rezolva diferitele probleme estetice”, a declarat dr. Daniela Bunila, chirurg estetician in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta, Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri