"Cuvintele cheie pentru anul 2011 sunt: iubire, armonie, echilibru si feminitate. Anul ce urmeaza va fi dominat de patru trend-uri importante: PASHONISTA, GLAMAZON, LUMINA si POLARIS.", a explicat Cristina.

Cristina Grama, castigatoarea titlului de Personalitatea anului 2010 in coafura decernat la Paris de Intercoiffure Mondial, a prezentat sambata, in cadrul unui nou eveniment inedit al atelierului de creatie FASON, noile tendinte in hair design pentru anul 2011.

Cuvintele cheie pentru anul 2011 sunt: iubire, armonie, echilibru si feminitate. Anul ce urmeaza va fi dominat de patru trend-uri importante: PASHONISTA, GLAMAZON, LUMINA si POLARIS. ˮ, a explicat Cristina.

PASHONISTA, fuziune intre cuvintele pasional si fashion, este trendul ce recreaza stilul feminin, o poveste dominata de culoarea rosu, in toate nuantele sale. Forma parului este fluida, lungimea fiind medie si lunga, iar valurile de culori rosu-violet pot fi combinate cu aramiu si frez. Vestimentatia urmareste linia corpului, rafinamentul si stilul fiind puse in valoare de accentele de bej nude.

GLAMAZON reprezinta calatoria amazoanei in mediul urban. Cuvintele de baza sunt frumusetea naturala, iar culoarea predominanta a parului este cea inspirata de pamant. Pe parul lung si mediu, strat dupa strat, se intrepatrund irizatii de maro, reci si calde, innobilate de accente de inspiratie high-tech, foarte moderne. Totul este finalizat de un styling cu texturi neobisnuite, impletituri si volume neasteptate, suvite libere si rebele, dar si zone plate si ferme. Elementele de inspiratie tribala se imbina cu elemente futuriste, rezultand astfel combinatii spectaculoase. Vestimentatia merge pe tricotaje, piele, blana, franjuri, ciucuri si aplicatii metalice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat

In cazul trendului LUMINA, cuvantul cheie este „metal”. Culorile metalice, argintiul si auriul se reflecta pe par in nuante de roze, bej si gri. Vorbim despre pasteluri in combinatii creative, forme futuriste, pe par scurt si mediu, dar care pastreaza o forma plina, ovala in partea din fata si foarte fluida in partea din spate. Vestimentatia este dominata si ea de culori metalice, argintiu si auriu, iar, ca noutate, soldurile sunt mai pronuntate decat umerii, forma fiind asemanata cu litera X.

POLARIS este un trend cu mesaj, ce trage un semnal de alarma asupra schimbarilor de temperatura si echilibru. Culorile sunt monocrome, formele sunt simetrice, iar combinatia de cuvinte cheie este new-kraft, noua arta a mestesugului. Culoarea este construita pe forma, pornind de la o baza inchisa, un negru compus, si trecand apoi, prin intermediul unui degrade gri, catre o zona de alb. In ceea ce priveste vestimentatia, predomina negrul, cu diferite texturi: dantela, catifea, matase. Desi pare un trend dur, liniile urmeaza forma corpului si scot in evidenta feminitatea intr-un mod sofisticat, elegant si subtil.

Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser 3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri