Pentru a te proteja de substantele nocive din vopseaua de par si pentru a-ti mentine frumusetea si naturaletea parului poti opta pentru o vopsire naturala, metoda care vireaza usor culoarea parului tau si care totodata il protejeaza si hraneste.

3.Pentru obtinerea nuantelor inchise


Pentru un par aproape brunet puteti folosi:
- Decoctul din coji de struguri – se folosesc cojile de la strugurii negri de vin, “batuti”. Se fierb la un litru de apa cojile (nu conteaza daca sunt boabe sau doar coji) de la trei struguri mai mari. Decoctul se aplica in acelasi mod ca si celelelte, seara, inainte de culcare, apoi se clateste dimineata.
- Siropul de dude sau decoctul de dude – pentru decoct se fierb doi pumni de dude coapte negre la un litru de apa. Desigur ca veti folosi decoctul sau siropul in acelais mod descris la celelalte metode.

Sfaturi utile: parul nu se spala cu sampon la clatire dimineata. Puteti spala parul cu sampon inaintea aplicarii solutiilor colorante.

Sursa: Healthy.ro, suplimentul de sanatate by Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Caria dentară – ce este și cum se tratează Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Masti naturale pentru tenul acneic

5 masti naturale pentru par

6 sfaturi pentru a preveni aparitia punctelor negre


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri