19 August 2010 publicat în Frumusete 10 share-uri

Femeile prefera sa slabeasca prin intermediul chirurgiei estetice, in loc sa apeleze la regim sau la exercitii fizice.

Chirurgia estetica a depasit bariera necesitatii medicale, interventiile chirurgicale estetice precum marirea sanilor, modificarea formei nasului, eliminarea ridurilor sau abdominoplastia, devenind un capriciu al vremii in care traim. Chirurgia estetica este supusa influentelor externe la fel ca si localurile pe care le frecventam, muzica pe care o ascultam sau stilul vestimentar pentru care optam!
In prezent, in cartea de vizita a unei persoane sunt incluse si interventiile estetice bifate, in scopul obtineri aspectului mult dorit. Daca in trecut femeile erau mari amatoare de infrumusetare cu ajutorul bisturiului, in prezent nici barbatii nu se dau inapoi atunci cand este vorba despre obtinerea unui abdomen plat fara efort fizic sau a unor picioare mai drepte, cu ajutorul implantului de gambe.

30% dintre barbati, „clienti” ai chirurgiei estetice

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Statisticile vorbesc de la sine atunci cand este vorba despre interventii chirurgicale estetice. Potrivit The Telegraph, 8 din 10 femei prefera sa slabeasca prin intermediul chirurgiei estetice, in loc sa apeleze la regim sau la exercitii fizice. De asemenea, potrivit unui studiu realizat de catre reprezentantii Societatii Americane a Chirurgilor Esteticieni, 26% dintre femei nu au facut niciodata execitii fizice, si prefera chirurgia estetica in detrimentul unui program regulat de mers la sala. Datele nu exclud nici barbatii, astfel ca 30% dintre reprezentantii sexului tare prefera sa obtina abdomenul mult dorit cu ajutorul abdominoplastiei sau a liposuctiei.

Marirea de sani si abdominoplastia, in topul interventiilor estetice

Potrivit datelor statistice, atat a celor primite din strainatate cat si a celor rezultate din experienta la cabinet, primele cinci cele mai cautate interventii estetice pe anul care a trecut au fost marirea de sani, blefaroplastia, rinoplastia, abdominoplastia si liposuctia”, a explicat dr. Calin Dobos, chirurg estetician, competenta in laser chirurgical.

Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

In zilele noastre, barbatii au inceput sa puna la fel de mult accent pe aspectul fizic ca si femeile. Iar daca acestea au o gama variata de metode chirurgicale de infrumuseţare, iata ca si domnii au decis sa isi ceara drepturile de a-si modifica parti ale corpului pe care acest tip de chirugie nu le descoperise pana acum. Este vorba mai exact despre zona pectorala, care poate fi dezvoltata in special prin activitate fizica intensa la o sala de sport. Doar ca in lipsa timpului, a unei motivaţii sau ambiţii suficiente, mulţi barbaţi recurg la varianta simpla sau “muschii deja lucrati”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri