19 August 2010 publicat în Frumusete 10 share-uri

Femeile prefera sa slabeasca prin intermediul chirurgiei estetice, in loc sa apeleze la regim sau la exercitii fizice.

Pe langa zona pectorala, barbatii sunt amatori si de interventii chirurgicale de imbunatatire a activitatii sexuale (ingrosarea sau alungirea penisului).

Abdominoplastia, tratament anti-vergeturi

In ceea ce priveste femeile, abdominoplastia este „regina” interventiilor estetice cu rol de retusare a formei corpului.

Pentru a evita eventualele confuzii trebuie sa facem diferenta intre lipoaspiratie, care actioneaza numai la nivelul depozitelor de grasime, si abdominoplastie, cu ajutorul careia se indeparteaza atat excesul de piele, cat si tesutul adipos din zona abdomenului.

Abdominoplastia are duble beneficii. Nu numai ca ajuta la sculptarea unui abdomen de invidiat, dar actioneaza si asupra vergeturilor, indepartandu-le impreuna cu excesul de piele. Acesta este practic singurul tratament definitiv de indepartare a vergeturilor”, a explicat dr. Calin Dobos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES PREZINTĂ COLECȚIA TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN, PRIMĂVARA 2023 ÎN LONDRA, BERLIN, MILANO & MEXICO CITY Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri