O buna crema demachianta trebuie sa nu incarce pielea, sa nu lase urme grase si sa fie usor de aplicat si absorbita rapid. In felul acesta poti alege o lotiune potrivita tipului tau de ten fara sa dai gres.

Daca e sa luam definitia ca la carte, aflam ca o crema cosmetica este acel produs emulsionat care se poate intinde si a carui consistenta poate varia de la lichid la solid. Insa ne intereseaza mai degraba sfaturile practice si tipurile de creme asfel incat, atunci cand vine momentul, sa o alegem pe cea care ni se potriveste cel mai bine.

Cand ne aducem aminte de vechiul "lapte demachiant" observam faptul ca el se regaseste in industrica cosmetica de astazi sub diferite forme si consistente. Principiul lui de baza este de a curata si a indeparta de pe piele orice impuritate, machiaj sau praf. De asemenea, o buna crema demachianta trebuie sa nu incarce pielea, sa nu lase urme grase si sa fie usor de aplicat si absorbita rapid. In felul acesta poti alege o lotiune potrivita tipului tau de ten fara sa dai gres. Nu trebuie decat sa iti stii micile probleme, sa citesti etichetele de pe cutiutele acestora, iar daca optezi pentru cele care au incorporate si lotiune tonica e ca si cum ai impusca doi iepuri dintr-o data atunci cand te demachiezi.

Cremele au rolul de a hidrata pielea prin suplimente de substante hranitoare. Acest lucru se va intampla daca substantele active isi vor pastra proprietatile astfel incat pielea va reactiona favorabil sub actiunea acestora. De exemplu, daca ai nevoie de o crema puternic hidratanta, atunci te poti indrepta catre varianta care contine factori nutritivi cu aminoacizi care vor actiona precum un emolient dar si fosfolipide care vor regenera stratul protector regland functionarea glandelor pielii. Alte ingrediente deosebit de importante pe care le poti include in cautarea cremei perfecte sunt: enzime de tipul conezimei Q10, extracte minerale, uleiuri vegetale, hormoni reparatori, extracte din miere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Tenurile mixte si grase sunt cele care pot pune probleme deoarece lucesc inca de la primele semne ale diminetii, fac din aplicarea machiajului o arta destul de grea si incarca fata creand probleme de intretinere. In cazul aceste este recomandata o crema cu efect astringent care are rolul de a reduce secretia glandelor sebacee si de a tine sub control luciul fetei. Aceste creme sunt special concepute pentru a absorbi grasimea iar in plus, creaza un efect optic special cu microparticule ce reflecta lumina intr-un anumit mod, de aici si senzatia de mat si catifelat.

Cremele hidratante chiar hidrateaza?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri