O buna crema demachianta trebuie sa nu incarce pielea, sa nu lase urme grase si sa fie usor de aplicat si absorbita rapid. In felul acesta poti alege o lotiune potrivita tipului tau de ten fara sa dai gres.

Cu trecerea timpului pielea isi pierde din elasticitate, devine uscata si provoaca chiar o imbatranire prematura la nivel celular. In ajutorul si la indemana noastra sunt cremele hidratante care vin sa corecteze micile intemperii cauzte de factorii externi sau chiar interni. Aceste creme redau fermitatea, elasticitatea si echilibrul pielii stimuland producerea naturala de colagen. Cele mai eficiente in acest sens sunt cremele care au in compozitie vitaminele A, C, E dar si cele cu extracte vegetale care redau tonusul si stralucirea naturala a pielii. Anumite uleiuri vegetale light au si ele efecte de hidratare si le poti gasi in foarte multe creme din gamele create special pentru tenul cu probleme.

Crema de zi, crema de noapte

Cremele de zi sunt cele care patrund foarte repede in piele, nu lasa urme si actioneaza ca o baza perfecta pentru aplicarea machiajului. Dupa aplicarea cremei, in cinci minute machiajul ar putea sa fie gata cu putina indemanare si exercitiu. In schimb, cele de noapte au o actiune mai lenta si o concentratie mai mare de compusi reparatori care au nevoie de mai mult timp pentru o actiune completa si profunda. De obicei scrie pe etichete si este precizat si tipul de ten pentru care au fost create.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Cele mai încurajatoare citate despre succes Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Cum se pastreaza cremele?

- Undeva unde este racoare sau chiar in frigider, mai ales daca acestea contin colagen, vitamine sau laptisor de matca. Pastrarea intr-un spatiu racoros este absolut necesara, mai ales daca pleci in concediu si nu le mai folosesti o perioada.
- Capacele ermetic inchise astfel incat sa nu patrunda nimic din exterior. Daca raman deschise, in contact cu aerul compusii se oxideaza, isi pierd efectul si pot sa provoace iritatii ale pielii.

Sursa: Envy.ro

Citeste si alte articole pe Envy. Noi iti recomandam urmatoarele:

O luna cu doar sase obiecte vestimentare?!

Nu mai respectati reguli vestimentare absurde!

Top 5 modele urate


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri