18 Iulie 2022 publicat în Frumusete 5 share-uri

Îngrijirea tenului este foarte importantă a se începe de timpuriu, când încă n-au apărut primele semne ale bătrâneții, când încă ridurile nu s-au instalat vizibil. Desigur, prevenția este bună în toate, dar recunoaștem că nu reușim de fiecare dată să ținem pasul când vine vorba de sănătate și frumusețe. De aceea vă recomandăm 5 seruri concentrate în acid hialuronic, vitamina A, celule stem și alte ingrediente-minune, care atenuează ridurile deja instalate și conferă pielii hidratare intensă, luminozitate și sănătate.

5 Seruri pentru ten cu acid hialuronic, celule stem și alte ingrediente-minune

Ser anti-aging UNA, Ivatherm, cu celule stem vegetale, peptide, acid hialuronic pentru riduri profunde, 30 ml

Serul antirid cu acid hialuronic poate fi comandat de aici.

Serul anti-aging UNA este un produs formulat pentru îngrijirea specială a pielii mature. Are o textură foarte lejeră, se absoarbe rapid și are efect instant de întinerire, datorită concentrației mari de acid hialuronic, celule stem și peptide. Concentrația mare de substanțe active și textura sa lichidă, fac ca ingredienții activi să fie rapid absorbiți.

Ser Antirid Concentrat 4D cu Acid Hialuronic și Ceai Verde Face Care 30ml COSMETIC PLANT

Produsul poate fi comandat de aici.

Serul este bogat în ingrediente active care acționează în straturile profunde ale pielii, stimulând producția de colagen și elastină. Acidul hialuronic 4D, un INGREDIENT INOVATOR, restructurează tenul și îi îmbunătățește fermitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Acidul hialuronic 4D este combinația revoluționară a 4 TIPURI DE ACID HIALURONIC cu mase moleculare diferite și are o eficiență superioară, deoarece acționează în diferitele straturi ale pielii. Reduce adâncimea ridurilor, îmbunătățește elasticitatea pielii și asigură o hidratare imediată și de durata.

Extractul de ceai verde conține tanin, cafeină și polifenoli care încetinesc procesul de îmbătrânire celulară și împiedică formarea radicalilor liberi.

Betaina (ingredient ecocertificat) consolidează bariera de protecție a pielii și redă catifelarea acesteia.

0% parabeni, parafine, coloranţi, parfum.

Set îngrijire ten Revox Just Oil Control Skincare Routine, conține: Serum Acid glicolic 20 %, 30 ml + Serum Acid hialuronic 5 %, 30 ml + Serum Niacinamide 10 %, 30 ml

Setul de îngrijire intensă a tenului poate fi comandat de aici.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Acest set a fost foarte apreciat de către persoanele care l-au comandat, prezentănd cei mai importanți nutrienți de care tenul nostru are nevoie.

Conținut pachet:

  • REVOX B77 JUST ACID GLICOLIC 20% (1 x 30 ml)
  • REVOX B77 JUST HYALURONIC ACID 5% (1 x 30 ml)
  • REVOX B77 JUST NIACINAMIDA 10% (1 x 30 ml) Pentru pielea cu probleme.

Ser cu Retinol 2.5%, Vitamina E și Acid Hialuronic Mabox, 30 ml

Serul pentru ten, bogat în vitamina A și acid hialuronic, poate fi comandat de aici.

Serul conține Retinol (Vitamina A) 2.5%, Vitamina E și Acid Hialuronic în concentrații ridicate, cu o textură ușoară, ce se absoarbe rapid în piele, iar efectele durează întreagă zi.

Este recomandat să aplicați serul seara, pe tenul curat, demachiat, lăsându-l să acționeze pe parcursul nopții.

Serul poate fi utilizat și dimineața, cu jumătate de oră înainte de aplicarea machiajului obișnuit.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Ser intensiv pentru ten și decolteu cu Factori naturali de hidratare cu Acid Hialuronic The Ordinary

Produsul poate fi comandat de aici.

Factori naturali de hidratare cu Acid Hialuronic The Ordinary 30 ml Un produs ce hidratează în profunzime pielea. Conține mulți aminoacizi, acizi grași, trigliceride, uree, ceramide, fosfolipide, glicerină, zaharide, sodiu PCA, acid hialuronic și mulți alți compuși naturali care sunt prezenți în mod natural în piele. Mod de aplicare: Aplicați după serum pentru o hidratare eficientă.

Sursa foto: fizkes/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri