Iata care sunt cele 3 lucruri etichetate cu 'la plaja da, la piscina ba':

Unii prefera sa se bucure de soare intr-un cadru natural, inconjurati de nisip si in timp ce asculta valurile izbindu-se de tarm, iar altii prefera confortul si siguranta pe care doar o piscina ti le poate oferi.

Nu este nimic gresit in a alege varianta mai la indemana a piscinei, insa asta nu inseamna ca intr-un astfel de decor ai beneficiile si libertatea pe care ti le ofera o plaja pe malul marii. Iata, asadar, care sunt cele 3 lucruri etichetate cu „la plaja da, la piscina ba”:

1. Sa faci plaja topless

Bronzul cat mai uniform e idealul de vara al tuturor femeilor si un numar foarte mare opteaza pentru renuntarea la partea superioara a costumului de baie cand fac plaja pe malul marii sau in locuri mai ferite de vazul lumii. Sa faci plaja topless nu este insa o idee stralucita si pentru piscina, unde dress code-ul este cat de formal se poate intr-un astfel de context.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

In ceea ce priveste parerea stilistilor, pentru Spa-uri, parcuri acvatice si piscine interioare este dezirabil sa porti un costum de baie intreg. Chiar daca la piscinele exterioare regulile de stil nu sunt atat de stricte, este indicat sa porti un deux pieces de baie decent, care sa iti confere o oarecare libertate de miscare si sa te fereasca de privirile curioase ale copiilor, de cele critice ale mamelor sau de cele deranjate ale persoanelor care vin la piscina strict pentru a se bucura de bronz si inot, nu si pentru a admira neaparat imprejurimile.

2. Sa organizezi un picnic

Bineinteles ca, daca iti petreci intreaga zi la piscina, vei simti nevoia sa si mananci. Pentru asta sunt amenajate terase si restaurante in incinta sau in apropierea celor mai multe dintre aceste forme de agrement estivale.

Locurile destinate mancatului sunt prezente si pe cele mai multe dintre plaje, dar asta nu te poate impiedica sa te bucuri de un sandwich preparat de tine, de fructe proaspete sau de o briosa delicioasa. Pentru anumite persoane, aceasta este una dintre cele mai mari libertati pe care ti le confera petrecerea timpului in aer liber sau in natura.

McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Insa ceea ce face acest gest deplasat la o piscina este tocmai investitia proprietarilor sau a dezvoltatorilor si cheltuielile constante pe care acestia le au pentru intretinere si pentru a-ti oferi cele mai bune conditii. Din respect pentru munca lor, este indicat sa contribui si la cresterea profiturilor pe care le au si sa nu te bucuri de toate celelalte beneficii in timp ce esti ostila, cu mancare adusa de acasa sau cumparata din alta parte.

3. Sa mergi insotita de animalul de companie

E perfect acceptabil sa iti iei cainele la plaja, sa il lasi sa zburde liber - cu conditia de a nu imprastia nisip pe toate celelalte rogojine si, in general, de a nu-i deranja pe cei din jur, sa ii oferi ocazia sa se bucure in voie de apa si sa inoate si sa se bucure cum numai un catel stie.

Pe de alta parte, aglomeratia de la piscina l-ar putea agita, asadar nici macar el nu ar accepta prea bine ideea de a te insoti la piscina. Pe de alta parte, ar putea sa ii sperie pe ceilalti oameni prezenti - la urma urmei, spatiul poate fi o problema la piscina chiar si fara animal de companie. In plus, baia i-ar fi interzisa si, prin urmare, nu ar putea sa se bucure nici de acest lucru.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Una dintre regulile cele mai importante pe care trebuie sa le respecti la piscina este… ca exista reguli. Trebuie sa fii mult mai atenta la cei din jur si la respectarea nevoilor lor de intimitate si a libertatilor lor si sa te comporti asa cum ti-ar placea sa se comporte si celelalte persoane prezente, la randul lor. Daca iti doresti mai multa libertate, ia-ti un weekend liber si fa-ti de cap pe malul marii, eventual pe o plaja putin populata, unde poti sa te bucuri nestingherita de toate lucrurile care iti fac placere.

Sursa foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri