4 Iulie 2018 publicat în Frumusete 14 share-uri

IPL-ul sau lumina intens pulsată tratează o multitudine de afecțiuni cutanate, inclusiv vasculare - dintre care cele mai cunoscute sunt roșeața și telangiectaziile.

Tratamentul IPL este extrem de sigur și eficient deoarece vizează numai vasul de sânge, fără să afecteze țesutul din jur. Poate apărea o senzație de ciupire cauzată de impulsurile luminoase, însă pentru majoritatea oamenilor nu este o procedură dureroasă și își vor putea relua activitățile normale imediat după ședință.

„Există, însă, restricții, la fel ca și în cazul altor patologii tratate cu ajutorul luminii intens pulsate, cum ar fi interzicerea utilizării produselor fotosensibilizante cu mai puțin de 7 zile înainte de tratament (loțiuni autobronzante, activatori, gel de duș autobronzant) și expunerea la soare sau la razele UV cu cel puțin 4 săptămâni înainte de tratament și 1 săptămână după tratament. Ar trebui evitate, de asemenea, dușurile fierbinți și saunele”, a completat specialistul dermatolog.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Cauze ale vaselor de sânge inestetice

Venectaziile și telangiectaziile sunt manifestări vizibile la suprafața pielii in cazul unei insuficiențe venoase cronice. Fie că sunt însoțite sau nu de varice, pot apărea simptome precum greutate în gambe, picioare umflate, crampe musculare, senzație de mâncărime și usturime.

„Statul prelungit în picioare este principalul factor predispozant, deoarece prin creșterea presiunii hidrostatice se produce distensie venoasă și ulterior incompetență valvulară. Femeile sunt mult mai succeptibile la acet tip de probleme deoarece pereții venelor și valvele devin mult mai destinse sub influența creșterii ciclice a progesteronului. Sarcina este o cauză frecventă a varicelor, iar vârsta influențează negativ prin diminuarea fibrelor elastice din pereții vasculari”, spune specialistul dermatolog.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Caria dentară – ce este și cum se tratează 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Din fericire pentru cei care se confruntă cu această problemă, dezvoltarea tratamentelor IPL permite astăzi tratarea cu ușurință și rezultate deosebite a problemelor vasculare.

Foto homepage: puhhha /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri