World Luxury Spa Awards reprezintă o inițiativă mondială de premiere a centrelor spa premium iar în fiecare an, ea aduce în atenția consumatorilor și experților, cea mai bună performanță în industrie, stabilind criterii de referință în calitate, inovație și servicii.

advertorial

La 1 an de la deschiderea primului său centru, THAIco SPA a primit validarea nominalizării pentru World Luxury Spa Awards, competiție globală care oferă recunoaștere jucătorilor din industria wellness de lux. Nominalizarea a fost evaluată de un grup de experți din 144 de țări.

World Luxury Spa Awards reprezintă o inițiativă mondială de premiere a centrelor spa premium iar în fiecare an, ea aduce în atenția consumatorilor și experților, cea mai bună performanță în industrie, stabilind criterii de referință în calitate, inovație și servicii.
World Luxury Spa Awards își propun să încurajeze și să crească standardele de calitate în serviciile din industria spa de lux iar castigătorii sunt desemnați exclusiv pe baza voturilor primite de la oaspeții lor.

World Luxury Spa Awards promovează participanții la scară globală prin intermediul unui profil online unde sunt înregistrate voturile.

THAIco SPA poate fi votat accesând: https://www.luxuryspaawards.com/node/add/vote-spa/597211, până pe 1 mai 2018.

Situat într-o clădire interbelică din centrul Bucureștiului și având o suprafață de 400 mp și 8 camere de tratament, THAIco Spa vă întâmpină cu peste 60 de ritualuri de wellness, saună umedă, duș Vichy, salină, tratamente faciale dar și servicii de coafor, make-up, manichiură și pedichiură care completează perfect această experiență unică pentru trup și suflet.

Procedurile spa sunt realizate exclusiv de terapeute asiatice cu experiență în cele mai cunoscute centre spa din Thailanda, Indonezia și Filipine și sunt personalizate în funcție de nevoile și de obiectivele individuale de sănătate: îndepărtarea stresului, detoxifiere, relaxare profundă, prevenirea îmbătrânirii sau slăbire și remodelare corporală. Tehnicile occidentale se îmbină cu filozofia orientală, iar rezultatul reunește senzații extraordinare.

În 2018, THAIco SPA a inaugurat 2 noi centre spa în incinta Hotelului Novotel și a hotelului Sheraton dar și un salon de beauty & barber shop la Hotel InterContinental.

THAIco SPA Victoriei: 0729 842 426 / booking@thaicospa.ro
THAIco SPA by Novotel Hotel: 0732 112 559 / novotel@thaicospa.ro
THAIco SPA Hotel Sheraton: 0747 025 266 /sheraton@thaicospa.ro
THAIco SPA Beauty & Barber Art, Hotel Intercontinental: 0799 285 854, intercontinental@thaicospa.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri