Iata asadar cateva mici secrete de hairtyling care te pot face sa arati cu 5 ani mai tanara.

Este drept ca buclele lasate sa cada pe obraji ascund ridurile verticale de langa ureche (care incep sa se formeze dupa 45 de ani), insa in acelasi timp accentueaza barbia ingrosata si ridurile din jurul gurii. In schimb, un chip prelung sau slab sau o fata triunghiulara sunt insa avantajate de aceasta tunsoare.

O coafura care te poate arata cu adevarat cu 5 ani mai tanara este aceea in care parul ajunge pana la lobul urechii sau nu trece de linia barbiei. De asemenea, vopsirea parului in culori inchise sau din contra, foarte aprinse, creeaza un efect de imbatranire. Dupa o anumita varsta, roscatul aprins este considerat o culoare tipatoare, iar blondul prea blond da impresia de artificialitate, evidentiind trasaturile prea mature ale unui chip. Culoarea ideala in care poate fi vopsit parul este cea cu un ton mai deschisa decat nuanta purtata la 20 de ani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici”

In cazul in care obisnuiai sa porti parul vopsit blond deschis, alege o nuanta de blond cenusiu. Daca parul tau a fost vopsit roscat, poti opta pentru castaniu light, batand inspre roscat. Nu trebuie sa uitam nici de tratamentele de ingrijire a parului si nici de vizitele periodice la saloanele de specialitate. Un par frumos si ingrijit denota tinerete. Un tratament eficient pentru regenerarea parului moale sau lipsit de vitalitate pe care il poti face insa si singura acasa este urmatorul: doua galbenusuri de ou se bat cu un paharel de rom si se aplica de-a lungul firului de par (nu insa si la radacini!).

Sa fiti tinere si frumoase!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri