Iata asadar cateva mici secrete de hairtyling care te pot face sa arati cu 5 ani mai tanara.

Parul este cel care reprezinta cel mai bine frumusetea unei femei. Aduce culoare, emana feminitate, inspira la seductie, ne face sa ne simtim atragatoare, face interesant un chip cu trasaturi obisnuite, confera prospetime unei figuri indiferent de varsta pe care o ascunde. Bineinteles ca primul lucru pe care il schimbam atunci cand adoptam un nou look este coafura si cu siguranta ca parul si felul in care il purtam reprezinta cu siguranta un atu in dorinta noastra de a arata mai tinere.

Inaintand in varsta, timpul nu mai este insa de partea noastra. Parul lung nu ne mai avantajeaza la 40 asa cum o facea la 20. Bretonul pe frunte vine de minune unei adolescente, insa la 35 de ani nu face decat sa puna in evidenta micile riduri de sub ochi. Sunt insa cateva trucuri legate de coafura si tunsoare care ne transporta frumusetea cu cativa ani in urma.

Trebuie doar sa le cunoastem si sa tinem cont de ele atunci cand ne asezam in fata oglinzii. Iata asadar cateva mici secrete de hairtyling ce te pot face sa arati cu 5 ani mai tanara:
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

In primul rand, evita tunsorile exagerat de scurte caci acestea nu fac decat sa-ti dea un aer masculin. De asemenea, coada de cal sau coditele nu avantajeaza nicio femeie trecuta de 40 de ani, ci o fac sa arate ca un “copil batran”. Parul lung, exagerat de lung, depasind soldurile nu mai are acelasi farmec ca in tinerete, ci din contra adauga cativa ani celor pe care ii ai.

Chiar daca au rolul de a indulci trasaturile fetei, carliontiii si buclisoarele nu sunt recomandate daca se doreste un look distins si rafinat. Permanentul este exclus, caci deterioreaza serios firul de par si imbatraneste. Pentru a crea impresia de volum intr-un mod natural si tineresc, in cazul unui par mediu spre lung, hairstylistii recomanda buclele lejere pornind de la nivelul urechii. Tunsoarea bob de lungime medie, parul scurt (dar nu foarte!) tuns in scari, usor umflat, tunsorile medii cu volum, varfurile taiate in mod regulat -toata acestea acorda chipului o nota de tinerete si prospetime.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

Pe de alta parte, parul strans la spate sau cocurile aduc o nota de eleganta chipului, insa pun in lumina lipsa tonicitatii muschilor. Evita cocurile in stil clasic caci imbatranesc si opteaza pentru cele usor nonconformiste. Bretonul drept acopera ridurile de pe frunte, insa scoate in evidenta cearcanele sau ridurile mai pronuntate din jurul ochilor. Din contra, un breton asimetric sau descendent confera mult farmec unei fete indiferent de varsta. Daca insa pometii fetei si-au pierdut cu totul din fermitate, risti ca bretonul sa scoata in evidenta tocmai acest aspect.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri