Cele mai importante saloane internationale de hairstyling au dat startul competitiei pentru cele mai frumoase si interesante coafuri ale verii 2009. Tendintele in materie de coafura au prins un contur bine delimitat. Fie ca optati pentru o coafura de inspiratie punk, fie pentru una inspirata de frumusetea si diafanul zeitatilor, pentru una moderna si simpla sau pentru una nonconformista, creatiile unor hair stylisti de talie mondiala nu pot decat sa va inspire. Patrick Cameron, Devout Gary, Gary Hooker & Michael Young, Marcus King, Paul Ferguson, Suzie Mc Gill Special si-au pus imaginatia si ingeniozitatea la bataie pentru a pune frumosul feminin in valoare. Special pentru tine, iti prezentam fotografii cu unele dintre cele mai spectaculoase coafurii propuse de acestia.
DESCHIDE PREZENTAREA

Cele mai importante saloane de hairstyling internationale au dat startul competitiei pentru cele mai frumoase si interesante coafuri ale verii 2009. Tendintele in materie de coafura au prins un contur bine delimitat. Fie ca optati pentru o coafura de inspiratie punk, fie pentru una inspirata de frumusetea si diafanul zeitatilor, pentru una moderna si simpla sau pentru una nonconformista, creatiile unor hair stylisti de talie mondiala nu pot decat sa va inspire. Patrick Cameron, Devout Gary, Gary Hooker & Michael Young, Marcus King, Paul Ferguson, Suzie Mc Gill Special si-au pus imaginatia si ingeniozitatea la bataie pentru a pune frumosul feminin in valoare. Special pentru tine, iti prezentam fotografii cu unele dintre cele mai spectaculoase coafurii propuse de acestia.


Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri