Clinica Elos a inaugurat cu mare fast noua locatie, eleganta si cu un design modern, prilej cu care pacientii clinicii, alaturi de vedete si oameni din industria medical estetica, s-au strans pentru o seara cu adevarat speciala. Nu doar inaugurarea noului spatiu a fost subiectul petrecerii, ci si noua gama de acid hialuronic injectabil, Art Filler, si gama de creme Skin Perfusion.

Advertorial

Art Filler Filorga - chipul vostru se afla pe mainile artistilor

Noua gama Art Filler de la Filorga se adreseaza fiecarei din aceste probleme, luptand eficient cu ridurile si reconturand armonios zonele care nemultumesc prin aspect. Produsele de inalta calitate se combina cu profesionalismul specialistilor nostri in injectari, astfel incat rezultatele finale vor fi cele dorite!

Cele 4 produse ale acestei game contin 4 texturi de acid hialuronic care se adapteaza specific zonelor fetei cu probleme, integrandu-se perfect in tesuturi pentru rezultate spectaculoase si de lunga durata. Gradul inalt al calitatii acidului hialuronic, produs cu ajutorul biotehnologiei si purificat in repetate randuri, reduce la 0 riscul efectelor adverse, astfel incat produsul injectat se integreaza perfect in tesuturi si are o durabilitate foarte mare. Gama Art Filler indeplineste 100% aceste asteptari ale pacientilor: este lipsita de riscuri si asigura rezultate de lunga durata!

Art Filler Lips – acid hialuronic pentru augmentarea buzelor

Art Filler Fine Lines – acid hialuronic pentru eliminarea liniilor fine

Art Filler Universal – acid hialuronic pentru corectia liniilor medii si profunde

Art Filler Volume – acid hialuronic pentru refacerea volumului facial

Adopta ritualul de ingrijire Skin Perfusion

Pentru a va bucura de un ten sanatos si radiant este important sa respectati un program corect de ingrijire al pielii. Din dorinta de a fi aliatul femeilor care vor sa aiba un ten tanar, fara riduri si imperfectiuni, brandul francez Filorga a scos pe piata gama completa antiaging Skin Perfusion, cu produse destinate demachierii, exfolierii si hidratarii. Produsele sunt destinate uzului zilnic si saptamanal, conferindu-va experienta unei ingrijiri profesionale ale pielii, chiar la voi acasa. Din gama de produse fac parte serumuri cu efect de lifting, iluminatoare, antirid, contra hiperpigmentatiilor, precum si masti intens hidratante.

Asadar, rezervati-va acum o Consultatie Gratuita la specialistii Clinicii Elos si obtineti schimbarea pe care vi-o doriti!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri