Cateva tipuri de bauturi, pe care sigur le consumi din cand in cand, te ajuta sa slabesti rapid si usor. Trebuie doar sa stii cum sa le consumi!

O cura de slabire nu trebuie sa fie un calvar. Dimpotriva, exista cateva bauturi delicioase, la care sigur te gandesti si pe care le consumi uneori, foarte indicate pentru organismul tau atunci cand doresti sa ai o silueta de invidiat.

Aceste bauturi atat de obisnuite accelereaza arderea grasimilor mai mult decat ti-ai fi putut imagina. Iata care sunt acestea:

1. Vinul rosu sec si sucul de struguri

Avem un motiv foarte puternic pentru care te indemnam sa deschizi o sticla cu vin: vinul rosu sec contine acid elagic, care incetineste dramatic cresterea celulelor adipoase si stopeaza formarea unora noi, conform unui studiu citat de sciencedaily.com. Acest lucru inseamna ca organismul tau arde grasimile mult mai repede decat daca nu ai consuma vin rosu. Aceasta substanta, numita acid elagic, stimuleaza metabolismul acizilor grasi in celulele ficatului, fapt ce imbunatateste functionarea acestuia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Un alt studiu a demonstrat ca soarecii carora li s-a administrat acid elagic dupa ce au fost hraniti cu alimente bogate in grasimi si zaharuri aveau in sange o cantitate de zahar aproape similara cu cea a soarecilor care au fost hraniti cu alimente obisnuite.

Vinul de calitate reprezinta, practic, bautura „numarul 1” in arderea grasimilor. In plus, daca vrei sa afli ce contine o sticla de vin, cati struguri intra in fabricarea unei sticle de vin, dar mai ales cate calorii contine o sticla de vin, gasesti in acest articol informatii fascinante direct de la enologi. Noi am avut o revelatie cand am aflat ce vin putem consuma fara sa ne simtim vinovate ca nu mergem la sala.

2. Ceaiul verde

Sari peste pauza de cafea de la amiaza si alege, in schimb, ceai verde decafeinizat. O combinatie de ceai verde si exercitii fizice ajuta foarte mult la pierderea in greutate, conform unui studiu realizat la Penn State University, citat de psu.edu. Cercetatorii considera ca ceaiul verde moduleaza genele legate de metabolism: el accelereaza, astfel, metabolismul, iar corpul tau va crea mai putina grasime.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

3. Ceaiul de turmeric

Curcumina, o substan care se g se te în ceaiul de turmeric, suprim expansiunea i cre terea tesutului adipos, dupa cum a demonstrat un studiu realizat la Universitatea Tufts din SUA. In cadrul studiului, animalele care au consumat curcumina au inregistrat un procent mai mic de grasime in organism. Alte studii au aratat, de asemenea, ca aceasta substanta apara organismul de virusi si amelioreaza simptomele depresiei.

4. Apa

Pentru a arde grasimile in mod eficient, corpul tau trebuie sa fie hidratat. Din moment ce organismul uman contine peste 50% apa, aceasta este cheia tuturor proceselor corpului tau. Daca nu te hidratezi suficient, ficatul tau munceste mult mai mult pentru a procesa mancarea, iar metabolismul incetineste. Daca esti hidratata si bei cel putin opt pahare de apa pe zi, ficatul lucreaza la capacitate maxima. In plus, apa iti umple stomacul si vei fi mai putin tentata sa consumi alimente bogate in grasimi, cu multe calorii, atunci cand nu iti este foame cu adevarat.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

5. Cafeaua

Stii deja ca substanta numita cafeina iti da energie, insa stiai ca atunci cand consumi cafea inaintea unei activitati fizice vei slabi mai repede? Un studiu realizat in 2013 si publicat in revista Nutrition and Metabolism a aratat ca anumite substante pe care cafeaua le contine duc la accelerarea arderii grasimilor. Astfel, inainte de a consuma rezervele tale de energie, vei arde din tesutul adipos.

Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri