3 Martie 2016 publicat în Frumusete 4 share-uri

Natural, romantic, proaspat si feminin. Acestea sunt cuvintele care pot descrie cat mai bine un machiaj ideal de primavara.

Comunicat de presa

La acestea se adaga usurinta si rapiditatea cu care realizam machiajul, pentru ca fiecare zi reprezinta o noua intrecere cu timpul. Katiusa Popovici, make-up artist (www.katiusapopovici.ro) te invata cateva lucruri simple pentru a obtine un machiaj rapid si usor ca o adiere de primavara, evident in tendinte.

Mai putin make-up

Regula de aur pentru primavara aceasta: Mai putin inseamna mai mult! ”Primavara aceasta se poarta tenul stralucitor si cat mai putin incarcat. Efectul de ten stralucitor, luminos si curat il poti obtine cu ajutorul produselor ce contin particule luminoase pe care le intinzi usor cu o pensula si apoi indepartezi excesul. Foloseste o crema hidratanta, un fond de ten si putina pudra cu particule stralucitoare, care reflecta subtil lumina. Aceste particule trebuie sa fie foarte fine, iar pentru a le testa te poti privi in oglinda la lumina naturala a zilei”, explica Katiusa Popovici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Poti folosi si iluminatorul, pentru pometi si pentru coltul intern al ochilor. Machiajul natural inseamna putin fard, de aceea tenul tau trebuie sa arate impecabil. Fa-ti un obicei din a aplica frecvent masti de curatare, hidratare, exfoliere si tonifiere. Nu uita nici de demachierea zilnica si de o hidratare corespunzatoare.

Machiaj natural

Bronz timpuriu

Pentru un aspect natural, dar vizibil imbunatatit, poti folosi alaturi de blush, o pudra bronzanta cu o nuanta putin mai inchisa decat cea a tenului tau. Porneste dinspre tample, sub pomete si sub linia maxilarului, pentru un efect usor de contouring al fetei.

Eyeliner-ul – doza necesara de incredere

”Pentru o privire patrunzatoare poti inlocui fardul de ochi cu un eyeliner. In plus este mult mai simplu si mai rapid de aplicat decat sa blenduiesti culorile de fard. Poti desena o codita lunga gen cat eyes, pentru a-ti alungi ochii, o varianta chic si potrivita pentru zi. Dupa ce te vei obisnui cu miscarea, iti va lua doar cateva clipe pana sa termini. Desi eyelinerul negru este cel mai des folosit, in primavara aceasta poti experimenta si eyelinerul colorat,” adauga Katiusa Popovici.

5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Cat eyes, buze nude

Ochi patrunzatori


”Daca vrei sa obtii efectul de marire al ochilor, alege nuante deschise de fard pentru ochi, iar in loc sa mergi pe varianta clasica de smokey eyes, care oricum nu e potrivita pentru zi, alege o nuanta maro si mascara pentru volum. Foloseste farduri foarte putin sidefate, care sa confere privirii tale un strop de culoare”,
completeaza Katiusa Popovici.

Update la machiajul de primavara

Vrei sa-ti updatezi machiajul fara sa pari ridicola? Alege nuantele pastelate pentru unghii si buze.
”Buzele nude sau in nuante pastelate iti ofera un aer proaspat, natural, exact ca si primavara. Adopta nuante pastelate de roz sau corai, dar poti ramane de asemenea la nuanta naturala a buzelor tale, aplicand numai un gloss transparent. Balsamurile de buze usor sidefate sunt si ele in trend, mai ales daca esti ceva mai comoda, tocmai pentru ca sunt foarte simplu de aplicat, chiar si fara oglinda”, puncteaza Katiusa Popovici.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Smokey eyes maron

Investeste intr-un exfoliant de buze, pentru ca cel de corp este prea abraziv pentru o parte a corpului atat de sensibila. Ai grija ca cel putin o data pe saptamana sa aplici scrubb-ul pe buze si sa masezi usor, iar apoi sa folosesti un strugurel hidratant.

Orice varianta ai alege, Katiusa Popovici te asteapta cu si mai multe sfaturi si makeup-uri personalizate la studioul ei de machiaj. Katiusa are specializare in machiaje beauty & fashion, in machiaje cu efecte speciale, machiajul cu aerograf, dar si in stilizarea sprancenelor si aplicarea genelor fir cu fir. Portofoliul ei il poti vedea pe https://katiusapopovici.ro si pe Facebook.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri