Nimanui nu-i plac umbrele albastre-violete care nu intarzie sa apara dupa cateva nopti nedormite, dupa zile de griji si stres sau dupa suprasolicitari intelectuale. Cauzele aparitiei cearcanelor sunt insa multe si diverse. Cearcanele pot fi ereditare sau pot semnala anumite dereglari ale functionalitatii organismului. Cum sa scapam insa de ele? Am gasit pe lumeaemica cateva sfaturi care ne pot fi de ajutor in combaterea acestora.

Nimanui nu-i plac umbrele albastre-violete care nu intarzie sa apara dupa cateva nopti nedormite, dupa zile de griji si stres sau dupa suprasolicitari intelectuale. Cauzele aparitiei cearcanelor sunt insa multe si diverse. Cearcanele pot fi ereditare sau pot semnala anumite dereglari ale functionalitatii organismului. Cum sa scapam insa de ele? Am gasit pe lumeaemica, la topicul cum scap de cearcane cateva sfaturi care ne pot fi de ajutor in combaterea acestora.

evelyn este cea care ne cere sfatul. O recomandare foarte bune vine din partea lui azalis: Din cate am incercat si eu una din metodele de a scapa de cearcane este sa aplici o lingurita care a stat la frigider pe zona afectata. se zice ca regleaza circulatia si e folositor si impotriva umflaturilor de sub ochi. Sper sa-ti foloseasca sfatul,care da roade si dupa ce-ti faci somnul de frumusete cel putin 7 ore si dupa aplicarea cremelor in mod regulat".

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Leagăn pentru toată copilăria Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Aplica des pliculetze de ceai de plante (albastrele, tei ceai verde) si foloseste creme adecvate(recomandate de farmacist). Totusi,cel mai bune remedii sunt somnul si reducerea consumului de cofeina (daca e cazul). Pana cand o sa mai dispara, le poti ascunde cu un machiaj fin (trebuie sa eviti folosirea dermatografului sau a culorilor inchise) " este de parere marcyjordan.

EvilRamo considera ca "este important atat cat dormi cat si cum dormi... daca ai un somn agitat, te trezesti des peste noapte sau ai cosmaruri, incearca ceva care sa te calmeze pt a dormi mai bine, cum ar fi tinctura de valeriana. Poti incerca si un ceai antistres... Incearca sa te speli cu apa cat mai rece pe fata, apoi, pentru a mai estompa cearcanele foloseste anticearcan sau fond de ten". Pe de alta parte, simioanca ne recomanda compresele reci cu infuzie de albastrele.

Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

In cazul in care cunosti solutii care ne-ar putea fi de ajutor in inlaturarea nesuferitelor cearcane, te asteptam sa ni le impartasesti si noua in cadrul topicului cum scap de cearcane. De asemenea, nu uita ca si celelalte rubrici din cadrul forumului lumeaemica iti sunt deschise pentru orice sugestii, propuneri, nelamuriri, raspunsuri sau intrebari pe care le ai.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri