23 Octombrie 2015 publicat în Frumusete 14 share-uri

Este posibil ca produsele de makeup sa nu mai fie la fel de eficiente, si nu pentru ca ti-ai pierdut indemanarea, ci pentru ca ai nevoie de un nou set de reguli pentru pielea matura, iar multumita noilor tehnologii si produselor specifice pentru aceasta, poti avea in continuare un look tineresc si radiant. Iata 6 sfaturi de makeup care iti pot fi de folos:

4. Genele subtiri si rare necesita folosirea unui ondulator de gene, urmat de aplicarea unei mascara de buna calitate. Iata un truc pe care il poti folosi pentru un aspect mult mai curbat al acestora, care dureaza mai mult timp: pulverizeaza pe degete un strop de fixativ de par si aplica-l cu mare grija pe gene, fara a atinge globul ocular (atentie, ustura destul de tare!). Apoi foloseste ondulatorul de gene, incalzit cateva secunde cu ajutorul unui foehn. Dupa ce le-ai ondulat, foloseste mascara speciala pentru volum, care sa aiba si un efect de alungire. Efectul este uimitor.

Foto: Shutterstock; Luba V Nel

5. Buzele au de suferit in urma imbatranirii si a expunerii la radiatiile UV. Colagenul se deterioreaza, iar acestea tind sa devina ridate si uscate. In plus, densitatea osoasa scade, iar structurile de sustinere din jurul gurii slabesc, facand ca buzele sa se retraga spre interior si sa para astfel mult mai subtiri. Nu este nevoie sa apelezi la filleri pentru a le face mai pline si mai definite. Contureaza-le cu un creion cu o nuanta mai inchis decat nuanta buzelor tale, apoi aplica un ruj cremos mai deschis, trandafiriu sau piersica, care sa reflecte lumina si sa ofere o senzatie de catifelare si un aspect mult mai plin. Finalizeaza cu un luciu de buze ce contine oligopeptidul palmitoil, care stimuleaza refacerea colagenului si productia de elastina si acid hialuronic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

6. Pleoapele se subtiaza si se pot lasa. Devenind mai subtiri, circulatia sanguina face ca acestea sa se incalzeasca mai usor iar riscul este ca fardul de pleoape sa alunece. Solutia este sa folosesti un primer, care previne colapsul machiajului in interiorul ridurilor sau liniilor fine si mascheaza perfect venele sau petele pigmentare, mult mai vizibile pe o piele subtire.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri