In ceea ce priveste alimentatia, in general plantele ce contin zinc si vitamine din complexul B au atat efecte afrodiziace, cat si de crestere a fertilitatii, imbunatatind circulatia sangelui si metabolismul hormonal. Alaturi de vitamine si minerale, importante pentru fertilitate sunt si proteinele, continute de asemenea in fructe.

5. Migdalele sunt cunoscute de mii de ani ca fiind afrodiziace si au fost considerate un simbol al fertilitatii.

6. Smochinele, fructele preferate ale reginei Cleopatra, sunt in topul celor mai puternice afrodiziace si sunt corelate cu fertilitatea.

7. Ananasul este bogat in potasiu si vitamine din complexul B, fiind, alaturi de kiwi, considerat un bun tratament natural impotriva impotentei si infertilitatii.

8. Avogado este bogat in proteine, minerale ca zinc si potasiu, dar si vitamine din complexul B si vitamina E, avand efecte de sporire a libidoului si de refacere a functiilor organelor reproducatoare atat la femei, cat si la barbati.

9. Vanilia, mult iubita de foarte multe persoane datorita aromei sale deosebite, este si un puternic afrodiziac. Printre alte efecte, vanilia este recunoscuta pentru sporirea activitatii cerebrale, fiind un tonic nervos deosebit de puternic. Efectele sale se ragasesc si asupra fertilitatii si libidoului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

10. Mancati picant? Daca nu, ar trebui sa introduceti in regimul vostru saptamanal si ardeiul iute. Capsaicina este substanta responsabila pentru gustul iute al ardeiului, ea avand efecte de stimulare a terminatiilor nervoase, accelereaza pulsul si procesul transpiratiei. Ardeiul iute contribuie de asemenea la cresterea endorfinelor, fiind util impotriva stresului, depresiilor, aducand buna dispozitie si pofta de dragoste. Prin efectele sale la nivelul circulatiei sporeste cantitatea de sange care ajunge la nivelul organelor genitale, acestea fiind mai bine hranite si oxigenate, functionand astfel la cote maxime in privinta functiei de reproducere.

Un articol de Iulia Dibu

Sursa: Kidz.ro

Citeste si alte articole pe Kidz.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Medicamente contraindicate in sarcina

Ce medicamente sunt contraindicate copiilor?

Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Placenta previa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri