Tinuta pe care o adoptam in diverse ocazii ne reprezinta ca si persoane. Putem sa fim frumoase si sa stralucim nu doar in viata de zi cu zi, ci si la petrecerile organizate de firma sau la cocktail-urile de afaceri. In mod sigur la astfel de ocazii nu abordam o tinuta de seara, insa putem sa fim la fel de frumoase si atragatoare ca in orice alt moment al zilei. Putem fi rafinate, distincte, elegante, feminine, putem fi niste doamne chiar si intr-un mediu sobru cum este cel al afacerilor. Ni s-au parut interesante sugestiile cititoarelor noastre dragi de pe forumul Garbo, asa ca ne-am gandit sa vi le impartasim si voua:

DrkShad0w este convinsa ca "de regula, la un cocktail de afaceri, este obligatorie ROCHIA, pt. ca te face mai feminina. Dar nu cea scurta. Poate fi mulata pe corp, daca ai corp frummos,poate fi vaporoasa, cum vrei tu, importanta este discutia purtata si reusita...", in timp ce sophia considera ca "La un cocktail de afaceri obligatorie este o tinuta decenta. De exp,o rochie,dar nu scurta,daca arati bine poate fi si mulata pe corp, mai inhisa la culoare si putin transparenta... dar decent... Nu trebuie sa impresionezi prin tinuta ci doar prin conversatie. Asta, daca cocktail-ul este la un restaurant de ...5 stele. Daca este in alta parte, firma,etc, poti alege o rochie casual... si o culoare vie:lila, vernil,dar nu rosie... Acum, depinde si cine te insoteste,cum e el imbracat... Oricum, mult succes.."

Mult succes si voua in alegerea unei tinute adecvate si nu uitati ca va asteptam oricand pe forumul Garbo cu sugestii legate de acest topic sau cu orice alta problema care va framanta. Sa aveti o zi buna si o tinuta frumoasa!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri